Egy 39 éves német nő alvás közben próbált szexelni 47 éves partnerével, aki viszont fájdalmakra ébredt, ezért lelökte magáról a nőt, és bíróságra vitték az ügyet. 

Két évig élt párkapcsolatban a férfi a nővel, aki megpróbált alvás közben közösülni vele, a férfi akarata ellenére. A nő bevallása szerint se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, de tavaly augusztusban már az esküvőjüket tervezték. Egy szál pólóban aludt a kanapéján a férfi, és arra ébredt, a nő ül rajta, úgy, hogy a vaginájába erőszakolta a péniszét, ami ráadásul kifejezetten fájt a férfinek, ezért lelökte magáról a nőt - olvasható a német Bild magazinban. 

Forrás: Thinkstock

A nő nem ismerte el a bűnösségét az ügyben, és azzal védekezett, ha a férfi tényleg rendesen aludt volna, horkolt volna, ahogy mindig szokott. Azt is megosztotta a bírósággal, hogy nagyon aktív szexuális életet éltek, amit a férfi megerősített. Egyelőre felmentették a nőt.

Veled álmodtam, benned ébredtem:
A Life.hu utánajárt a korábbi, hasonló eseteknek, a családon belüli erőszaknak, és egy szexuálpszichológus segítségével járt utána, hogy vajon meg tud-e egy nő erőszakolni egy férfit. A témával foglalkozó cikkünket itt érheted el!