Ne legyen különbség a női és férfi mellek ábrázolása között a szabályzatokban - ezt követeli az ismét útnak indított #FreeTheNipple, azaz szabadítsd ki a mellbimbót mozgalom. 

A Free The Nipple kampány résztvevői szeretnék elérni, hogy ugyanúgy láthatóak lehessenek a női mellbimbók a képeken, ahogy a férfiaké is. Sok helyen cenzúrázzák a női melleket még akkor is, ha nem szexuális tartalmú a kép üzenete.

Forrás: Twitter/freethenipple

Egy 17 éves izlandi diáklány üzent hadat az eltakart mellbimbóknak, és élesztette fel a korábban már ismert Free The Nipple kampányt. A lány, aki egyébként az iskolája feminista bizottságának elnöke olyan napot hirdetett az iskolában, hogy mindenki kiszabadíthatja a mellbimbóját. Egy fiú iskolatársának nem tetszett a kezdeményezés, és lázadásként félmeztelen képet osztott meg magáról, mire a lány egész egyszerűen szintén egy félmeztelen képpel válaszolt az interneten.

Tilos a vér az Instagramon?
A napokban robbant ki a véres botrány, miszerint nem posztolhatunk menstruációs vérről fotót a képmegosztóra. Olvasd el ITT a történetet!
Forrás: twitter.com/freethenipple

Nem sokkal ezután valaki a kép alatt megkérdezte, miért posztol melles képeket egy kilencéves fiú. Erre a mondatra robbant ki a feminista forradalom a neten, és mellbimbók árasztották el a Twittert a #FreeTheNipple hashtaggel, ezeket megnézheted az oldalon