Ne aggódj, ha a 69-es póz nem képezi odahaza a napi (heti) rutin részét. Nem kell minden nap ilyen szinten kitárulkoznod a párod előtt, de néha érdemes ezt a nyalánkságot is felvenni az étlapra. Jó, ha tudod, hogy ezt is lehet ám találékonyan, kreatívan csinálni, nem csak arra kell gondolni, hogy ellentétes irányban rátelepszel a háton fekvő pasidra. Lássuk hát, hogyan lehet felpörgetni a 69-et!

68-as, amikor én meg jövök eggyel

Földi örömök, mennyei élvezetek című cikkünkben említettünk már egy jó kis 69-es figurát, mégpedig azt, amikor függőleges pozícióban okozunk örömet a másiknak. Vagyis a pasi ül a földön, te pedig előtte terpesztesz.

Forrás: ThinkStock
Hogy csináld?
Kérd meg a szexpartnered, hogy üljön le a földre, és nyújtsa előre a lábát! (Ülhet törökülésben is, ha az egyszerűbb neki.) Állj neki háttal, és hajolj mélyen előre! Akkora terpeszt nyiss, hogy az ágyékodat a megfelelő nyelvmagasságba helyezd! Kezeddel támaszkodj meg kedvesed lábai mellett a földön, és hagyd, hogy kedvére falatozzon, és élvezze a csodás látványt.

Ahhoz azonban, hogy ez ne fulladjon ki egy odaadó 68-asban, úgy kell helyezkedned, hogy elérd meredező szerszámát. Nem egyszerű, de lehetséges, hogy miközben fejjel lefelé támaszkodsz, a szádba vedd a párod férfiasságát. Ehhez persze igencsak hajlékonynak és fittnek kell lenned, de érdemes kísérletezni vele!

Átfordulós 68-as

Ha épp a sztenderd 69-ben aktívkodtok (pasi háton alul, nő rajta felül), de úgy érzed, egy kis ideig simán csak élvezni szeretnéd szerelmed szorgoskodását a lábaid között, egyszerűen fordulj meg a partnereden. Ő háton fekve marad az ágyon, te pedig nem vonod meg tőle mennyei ízedet, egyszerűen csak másik szögből tálalod fel neki.

Hogy csináld?
Elérhető és kényelmes közelségben helyezd a popsid a mellkasára! Lábaidat nyújtsd egyenesen előre a párod feje mellett! (Ha mondjuk az ágytámlától nincs hely, szedd magad alá a virgácsaidat, így egyébként sem nehezedik annyi súly a srácra.) Felvehetsz ülő pozíciót is, vagy akár meg is támaszkodhatsz a hátad mögött. A lényeg, hogy ő ne szüneteltesse a nyelvmunkát, te pedig váltogatni tudd a dőlésszöget.
Megteheted azt is, hogy talpaidat a feje mellett nyugtatva, háttal fekszel rá a párodra. Hidd el, mindkettőtöknek igazán különleges élményben lesz része.

69 békaperspektívából

A szög nem lesz tökéletes, és vélhetően nem ez lesz életed legjobb oráljátéka, de érdemes adni egy esélyt annak, hogy 69-ben a pasi legyen felül. Az ő szájmunkája zavartalanul mehet, neked pedig be kell érned a popó, a gátrész és a herék kényeztetésével. Tényleg nem kényelmes, de ha a pasid nyitott egy kis anális simogatásra is, ez a póz végtelen lehetőségeket tartogat.

Forrás: Thinkstock

69 az oldalvonalon

Bármelyik verziót választjátok, az egész biztosan élvezhető lesz akkor is, ha 90 fokot oldalra fordultok. Vedd a pasit a két lábad közé, és kérd, hogy nyugtassa a fejét a combodon. Így kényelmesen nyalakodhat, míg te eldönheted, hová helyezed a másik lábadat. Mivel te a karodon tudsz támaszkodni, a másik kezed szabadon marad, így a szorgos szájmunkát a kezeddel is megtámogathatod.

Csiklóbarát emelkedés

Kérd meg a pasid, hogy feküdjön fejjel olyan közel az ágyhoz, amennyire csak tud! Tegyen egy párnát a tarkója alá, hogy később tökéletes szögben érhessen a csiklódhoz. Te erszkedj fölé úgy, hogy a lábfejed fenn maradjon az ágyon, a hasadat pedig illeszd a mellkasára. Helyezkedj úgy, ahogyan a partnered nyelvéd magadban akarod tudni. Ebben a pózban pedig te is tökéletesen tudod végezni a munkád. Hajrá!

Ilyen a tökélyre fejlesztett 69
Ha a pózokat már ismered, ideje finomítani a technikádon is. Kattints ide a legmerészebb fogásokért!