Imádod a szexet a pároddal, de már unod a hálaszobai romantikát? Csempésznél valami kis újdonságot a szexbe, de tartasz tőle, mit szól hozzá a szerelmed? Nyugi, könnyen feldobhatod a szexuális életeteket úgy, hogy ki sem kell lépjetek a lakásból.

Rengeteg cikk foglalkozott már azzal, hogy igenis néha ki kell lépni a hálószoba védelméből, és kreatív megoldásoakt találni az összebújásra szerte a lakásban. Pokoli orál a zuhany alatt? 10 klasszik szextipp tavaszra című cikkünkben a fürdőszobára tettünk javaslatot, de természetesen a konyhapulton történő örömszerzésről is értekeztünk már.

Forrás: Thinkstock

Most azonban nem a helyszínekre teszünk javaslatot, hanem olyan bútorokra és berendezési tárgyakra, melyekre esetleg eddig nem szexkiegészítőként tekintettél.

Használd a szennyest!

Tiszta sor, hogy nem mindenkinek van otthon mosókonyhája, és biztos sokaknak van beépítve a mosógép is. De ha mégsincsen, és a készülék az apró panelfürdőbe van benyomorítva, nos, az máris egy tökéletes kamatyhelyszínt jelent. A mosógépszex a konyhapultaktus elvén műkődik, vagyis elég felpattannod a tetejére, és a párodat is egy kis közös mosásra csábítani. Ha a magasság megfelelő, a lábadat pedig a kádon, vagy a mosdón meg tudod támasztani, csodás élményben lehet részetek.

A Life.hu extra tippje:
Ne csak poénkodjatok vele, tegyetek be tényleg egy mosást, a pásztorórát pedig hangoljátok össze a mosóprogrammal! Időzítsetek úgy, hogy épp a leghosszabb centrifugázás repítsen a csúcsra!

Lépcsőzésre fel!

Nyilván nincs mindenkinek többszintes lakása, de ha esetleg mégis abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy rendelkezel legalább egy emelettel, van egy zárt lépcsőházrészed, esetleg pincelejáród, vagy padláslépcsőd, érdemes felvenni őket az extra szexhelyek listájára. A lehetőségek tárháza ugyanis szinte végtelen, ha egyszer úgy döntesz, megragadod a lehetőséget és a korlátot, és elcsábítod a szerelmedet egy kis lépcsőzésre.

Forrás: Thinkstock

A meredekségtől függően (elsősorban a lépcsőétől) érdemes kiválasztani a tökéletes pózt, illetve a behatolás módját. Ha például extrán meredek lépcsőn próbálkoztok, a megfelelő magasságba kell csak helyet foglalnod az egyik lépcsőfokon, párodnak pedig csak belépni a lábaid közé. Ha nem annyira meredek a feljárótok, lépj, vagy térdelj fel az egyik fokra, hajolj előre, a pasidat pedig utasíts, hogy a lépcsőfokok váltogatásával mögüled diktálja a tempót.

A Life.hu extra tippje:
Attól függően, milyen a padlásfeljáró, illetve a pincelejárat kialakítása, ha megteheted, csüccsenj fel a legtetejére, pasid pedig álljon egy jóval lejjebbi lépcsőfokon. Ha nem veszélyes, tudsz támaszkodni és kapaszkodni, akár a mellkasára, vagy a nyakába is pakolhatod a lábad, miközben ő pár szinttel lejjebbről döfköd. Hidd el, egészen máshogy gondoltok majd ezután a padlásra!

Székkel, puffal, babzsákkal

Ragadj meg egy stabil széket, és helyezd a szoba közepére úgy, hogy elegendő hely legyen körülötte. Ha simán csak ráhajolsz a székre, (esetleg az egyik lábaddal fel is térdelsz), megkönnyítvén a hátsó behatolást, már azzal is sokat tettél magadért, magatokért és a változatosságért. Ha még többre vágysz, vedd a lábaid közé a széket! Talpadat nyugtasd mellette, comboddal szoríts rá az ülőfelületre, kapaszkodj bele a támlába, szexpartneredet pedig küldd magad mögé!

Ugyanilyen különleges légyottot szervezhetsz, ha egy szélesebb puffot, vagy (ülésre is alkalmas) lábtartót helyezel a nappali közepére. Erre is rákucorodhtsz, rátérdelhetsz, amíg a párod hátulról doglozik rajtad. Külön kihívás arra figyelni, hogy ne érj a földre. Ha pedig épp erre vágysz, rá is hasalhatsz, vagy a pasidat fektetheted rá, és lovagolhatod meg a földön állva.

Forrás: Thinkstock

Ha pedig van babzsákotok otthon, érdemes azt is magad alá gyűrni, vagy csak egyszerűen beleülni, és ritmusra mozogni vele együtt.

A Life.hu extra tippje:
A kanapét nyugodtan segítségül hívhatjátok, ha már úgyis a nappaliban vagytok. Ültesd rá szerelmedet, lábfejét pedig helyezze a már említett puffra, vagy székre. Ha kényelembe helyezte magát, ereszkedj rá, először szemből úgy, hogy a lábad a földön legyen, majd pedig úgy, hogy behajlított térddel támaszkodsz a teste mellett. Utóbbival jóval közelebb érezheted magadhoz őt.

Ha pedig szeretnél még egy kicsit csavarni a dolgon, ereszkedj rá neki háttal, hogy tökéletes rálátása legyen a popsidra. Mivel itt combból kell mozognod, hamar elfáradhatsz. Ha ez megtörténik, kérd meg a srácot, üljön fel rendesen a kanapéra, dőljön hátra, te pedig ereszkedj rá, és repítsd el az orgazmusig.
Kölcsönös kényeztetés:
Ne aggódj, ha a 69-es póz nem képezi odahaza a napi (heti) rutin részét. Nem kell minden nap ilyen szinten kitárulkoznod a párod előtt, de néha érdemes ezt a nyalánkságot is felvenni az étlapra. Jó, ha tudod, hogy ezt is lehet ám találékonyan, kreatívan csinálni, nem csak arra kell gondolni, hogy ellentétes irányban rátelepszel a háton fekvő pasidra. Lássuk hát, hogyan lehet felpörgetni a 69-et!