Sokszor eljátszottatok már a gondolattal, milyen lenne az ágyban egy vadabb felállás? Végül a pároddal eldöntöttétek, hogy az erotikus álmokat ezúttal valóra váltjátok? Váó! Az édeshármas új színt vihet a szexuális életetekbe akkor is, ha amúgy minden rendben van köztetek. Már csak az a kérdés, hogyan (és hol) fogjátok megtalálni a tökéletes harmadikat. Ebben segítünk most.

Felcsípni valakit egy szórakozóhelyen nem tűnik a legreálisabb ötletnek, de egy közeli barátnál sem tanácsos bepróbálkozni. Nem tudod, milyen irányba indulj el? Lássuk hát, milyen lehetőségek vannak.

Forrás: Thinkstock

Ménage à trois - Gyönyörre gyönyör

Nem számít, hogy két pasi kényeztet egyszerre, vagy egy másik nővel bővíted a hálószobai létszámot; nagyon fontos, hogy te és a partnered ugyanazon az oldalon álljatok, hogy elkerüljétek a kellemetlen meglepetéseket és az érzelmi feszültséget a szexuális együttlét során. Egy előzetesen megbeszélt jel vagy szó mindig szerepeljen a forgatókönyvben, ami lassíthatja vagy félbeszakíthatja az eseményeket, ha valamelyik szereplő rosszul érezné magát az adott helyzetben.

Érdemes előre lefektetni a játékszabályokat, és azokat a dolgokat sem árt tisztázni, amik egy ilyen szituációban abszolút tabunak számítanak. Bármelyik felállás mellett fogtok dönteni, tartsátok mindig tiszteletben a másik fél igényeit, akaratát, és húzzátok meg azt a bizonyos "ennél tovább nem megyünk" határt.

Tamás 33, programozó:
"A barátnőm mással is ki akarja próbálni. Azt mondja, nagyon izgatja a gondolat, hogy két pasi kényezteti egyszerre, és annyira rákattant a témára, hogy regisztrálni akar egy olyan oldalra, ahol párok keresnek harmadikat. Én ezt egyáltalán nem tartom jó ötletnek, és most nem arról van szó, hogy ennyire maradi lennék, csak szerintem az ilyen kalandok ritkán vannak pozitív hatással a párkapcsolatra. Van az életemben elég csoportos élmény, legalább az ágyban ne kelljen másokkal osztoznom a csajom testén."

Barátság extrákkal

Mindketten nyitottak vagytok a tripla élvezetekre, és eljött az idő, amikor ez a fantáziakép izgalmas valósággá válhat. Milyen jellegű kapcsolatot képzelsz el a harmadikkal? Sokkal jobban éreznéd magad valaki olyan társaságában, akit már régebb óta ismersz, és megbízol benne? Ne feledd, hogy a hármas felállás bizonyos kockázatot jelent a párkapcsolatra nézve, és ugyanez igaz a barátságra is.

Forrás: Thinkstock

Ha egy közeli barátnőd társaságában szeretnéd felkorbácsolni a kedélyeket, még ha tudod is róla, hogy elég bevállalós szexuális téren, veszélyes vizekre evezel. A szexhármas egy érzelmi aknamező, ahol még a legmagabiztosabb párok is küzdenek a navigálással, így az ismerősödet az ágyatokba csábítani nem tűnik a legjobb döntésnek. Az intim helyzetből kilépve nehéz visszaváltani az eredeti szerepekbe, és a későbbiek során nemcsak a közös programok válhatnak kínossá, de a barátságnak is könnyen vége szakadhat.

Teréz 41, asszisztens:
"A férjemmel 15 éve vagyunk együtt, és az utóbbi időben egyre többször felvetette, mi lenne, ha bevennénk egy nőt harmadiknak. Az egyik barátnőm (aki neki is a barátja) nagyon nyitottan gondolkodik a szexről, így nem lepődtem meg, hogy szinte azonnal igent mondott. Egy panzióban történt meg a dolog, utána a férjemmel közelebb kerültünk egymáshoz, ennek köszönhetően pedig a szexuális életünk is felpezsdült. Néhány hete azt vettem észre, hogy amikor átjön hozzánk a barátnőm, a férjem elkezd flörtölni vele, és ez iszonyatosan zavar. Ráadásul a múltkor a férjem elejtett egy megjegyzést, hogy szívesen megismételné a múltkori kalandunkat. Nem is értem, hogy lehettem ilyen hülye, hogy belementem ebbe az egészbe."

Aki valóra váltja legtitkosabb szexfantáziád

Az első alkalmasok többsége általában egy ismeretlen személlyel képzeli el a „triumvirátust", ami jól hangzik, a kérdés már csak az, hol lehet felhajtani egy vadidegent, aki érdeklődik a dolog iránt, és akit mindkét fél vonzónak talál. Opcionális megoldásként választhatjátok az internetes hirdetéseket vagy az online ismerkedő oldalakat. Ilyenkor a legjobb, ha már eleve olyan nicknevet találtok ki magatoknak, ami egyértelműen jelzi a szándékotokat, mint pl. a „lányt harmadiknak", ily módon mindenki tudni fogja, mit kerestek pontosan.

Forrás: Thinkstock

Ugyanakkor etikátlan dolog azoknak a nőknek üzenetet küldeni - próba szerencse alapon -, akinek az adatlapján merőben más elképzelések szerepelnek, és a sikerarány is igen alacsony, mert az esetek többségében az illető azonnal törli az ilyen tartalmú leveleket. Bár a netes ismerkedés kényelmes és célravezető, egyik lehetséges negatívuma, hogy a személyes találkozásnál hiányzik a kémia, de az is problémát jelenthet, ha az illető neked tetszik ugyan, de a partnerednek nem – vagy fordítva.

Leszel a párunk ma estére?

A bárok és a szórakozóhelyek nyilvánvaló lehetőségnek tűnnek a „hiányzó láncszem" meglelésére, ahol az alkohol oldja a gátlásokat, és könnyebbé teszi az ismerkedést. Azonban a hármas hancúrhoz minden egyes szereplő józansága szükséges, hiszen az illuminált állapot nemcsak a szexuális együttlétkor, hanem másnap is okozhat komoly kellemetlenségeket – és itt most nem a fejfájásra gondolunk. Ennél sokkal célravezetőbb a swingerklub vagy parti, ahol hozzátok hasonlóan gondolkodó és hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhattok, így könnyebben megtalálhatjátok az igényeiteknek megfelelő harmadikat.

Dorina 26, kozmetikus:
"Vannak olyan dolgok, amit egy baráttal csinálunk, és vannak olyan dolgok, amit nem. Mint például a hármas szex. Persze megnyugtatóbb érzés lenne, ha tudnám, hogy olyan valakivel bújok ágyba, akit ismerek, és akinek valószínűleg nincs nemi betegsége, mégis azt akarom, hogy a kedvesem mellett egy vadidegen nő kényeztesse a testemet. Elképzelem a másnap reggeli telefonbeszélgetést a legjobb barátnőmmel, és azt, hogy nem az előző esti filmről cseverészünk, hanem a pasim farkáról és nyalástechnikáiról. Na, ne!"

Megkérdeztük a Life.hu szexuálpszichológus szakértőjét is, hogy mit gondol a témáról:

Győri Szilvia:
"Korábban már felhívtuk a figyelmet a hármas szex veszélyeire, és most is hangsúlyozom, hogy minden szereplőnek megvannak a saját szabályai és korlátai, így elengedhetetlenül fontos a megértés, a tolerancia, a bizalom és egymás komfortszintjének tiszteletben tartása.

Fontos látni, hogy harmadikról fantáziálni és megélni ezt a vágyat nem ugyanaz az élmény. Csak akkor tegyünk lépéseket egy ilyen típusú szexuális együttlét irányába, ha valóban felkészültnek érezzük magunkat lelkileg, és nem arról van szó, hogy ki akarjuk szolgálni párunk igényeit. A legtöbb nő gátlásos a saját testét illetően, nem kevésbé egy másik nő előtt, ezért az első próbálkozás kínossá is válhat, csakúgy, mint az első szexuális együttlét egy új partnerrel. A férfiaknál is előfordulhat konkurálás akár a kinézet vagy a méretek miatt, akár abban, hogy ki tud dominánsabb maradni a szeretkezés során.

Ha nem szeretnétek melléfogni a lehetséges harmadik kiválasztásával és bevonásával, lehetőleg ne akkor találkozzatok először, amikor a hármas élményre sor kerül. Biztonságot adhat, ha már láttátok az illetőt, ha valamennyire megismertétek, és mindketten úgy érzitek, szívesen engednétek be őt is az intim együttlétbe. Egy ilyen szituációban részt venni izgató élménynek tűnhet, ám a gyönyörök megélése mellett a védekezésre is ügyelni kell, ezért előtte célszerű STD-vizsgálatokat végeztetni, és az óvszer semmiképp se maradjon el!"