Fekete Dávid 17 éves, kisgyermekes édesanyába szerelmes

édesanya fiatal Fekete Dávid Cserpes Laura család szerelem gyermek Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztárból ismert énekes a szerelem mellett egy gyermeket is kapott fiatal kedvesétől.

Fekete Dávidnak eddig nem volt felhőtlen a szerelmi élete: viharos válása Cserpes Laurától megviselte az énekes lelkét. Most azonban úgy tűnik, egy 17 éves édesanya mellett megtalálta a boldogságot. Regina a fiú közösségi oldalán vette fel a kapcsolatot Dáviddal, majd a levelezésből szerelem lett. A lány 16 évesen adott életet kislányának, de az apuka a pici születése előtt lehagyta őt. Regina a sok bánat utána Dávid mellett révbe ért - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Fekete Dávid

„Miközben barangoltam a világhálón, rábukkantam Dávid legújabb dalára, amelynek címe: Nem vagy egyedül. Kíváncsian hallgattam meg, és bevallom, sírva fakadtam, és vagy százszor lejátszottam, mert rengeteg erőt adott nekem. Napokig tépelődtem, mert nem szoktam néhány közeli barátomon kívül senkinek írogatni, pláne ismert embereknek, de pár hónapja mégis megtettem. Csupán megköszöntem Dávidnak, hogy milyen sokat segített a dalával. Szó szót követett, majd az első találkozásból rendszeres randi lett. Több mint egy hónapja pedig együtt járunk, és Dávid nem csak engem, hanem a kislányomat is rajongásig szereti. Igazi apaként imádja" – mesélte Regina, aki boldog Dáviddal, és közösen tervezik a jövőjüket.

„Sok mindent átéltem már, és egyet megtanultam: sosem ítélkezem mások felett. Hozzám nagyon jó volt a nevelőapám, aki úgy szeretett, mint a saját gyermekét. Most úgy érzem, a sors is azt akarja, hogy ezt viszonozzam az életnek" – áradozott Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.