Ömlik a könny a szemedből, nem kapsz levegőt, és öklendezel, miközben igyekszel a pasid szerszámát teljesen eltüntetni a szádban? Elég ijesztőnek tűnik, de az orális szex eme változata nem jelent halálos veszélyt rád nézve. Ám ennél vágykeltőbb performansszal is megajándékozhatod a párodat, ha kitartóan gyakorolsz egészen addig, amíg profi "kardnyelővé" nem válsz. Eláruljuk, hogyan!

A tövig kényeztetés művészete

Az orális szexet művelő nők többségénél a mélytorok egy lélektani határ, hiszen sokan a nyelvtisztító használatakor is hányingerrel küzdenek, vagy öklendeznek, ha egy orvosi vizsgálaton spatulával lenyomják a nyelvüket. Egyénileg változó, hogy kinek mennyire érzékeny a garatreflexe, és bár gyakorlással lehet valamelyest javítani ezen, vannak olyan nők, akik soha vagy csak nagyon nehezen lesznek képesek az ilyen típusú örömszerzésre.

Forrás: Thinkstock

A pasik imádják a péniszüket, ami számukra az erőt, a férfiasságot, a hatalmat és a termékenységet szimbolizálja. És azt akarják, hogy te is osztozz velük az imádatban. Amikor az egész hímvesszőt "lenyeled", az egy rendkívül izgató módja annak, hogy kimutasd a partnered iránti érzéseidet. Ebben a szituációban nemcsak a vizualitás gyakorol rájuk nagy hatást, hanem a szorosabb élvezet is - sokak szerint a mélytoroktechnikánál fellépő érzet valahol félúton van a hüvelyi és az anális behatolás között.

Kinga 29, gyógyszertári asszisztens:
"Az internet tele van olyan pornófilmekkel, amikor egy férfi erőszakkal a nő szájába nyomja a szerszámát, és az illető kis híján elhányja magát. Úgy látom, hogy ez a tendencia egyre jobban begyűrűzik a hétköznapi szexbe, és amikor dumáltam erről a barátnőimmel, azt mondták, hogy ők csak a párjuk kedvéért teszik meg. Akik szinte kivétel nélkül imádják a mélytorkozást. Komolyan nem értem, hogy miért jó a férfiaknak, ha egy nő öklendezik és fuldoklik orális szex közben."

Gyakorlat teszi a mestert

A klasszikus orállal nincs gondod, de még soha nem csináltad igazán mélyen? Mielőtt elkezdenéd, készülj fel arra, hogy hosszú időt fog igénybe venni, amíg tökéletesen elsajátítod a különféle technikákat. Kezdetben számolnod kell az automatikusan fellépő öklendezési ingerrel, ami természetes, hiszen a garat reflexszerűen összehúzódik, ha a torokhoz ér valami. Ha már magától a gondolattól megijedsz, hogy egy igazi péniszt kell teljes hosszában "eltüntetned", eleinte próbálkozz olyan tárgyakkal, amik leginkább hasonlítanak egy merev hímvesszőre.

A zselés anyagból készült vibrátorok és dildók a legalkalmasabbak erre a célra, amit bekenhetsz valamilyen finom ízű síkosító géllel, így könnyebben becsúsztathatod a szádba. Lélegezz az orrodon keresztül egyenletesen, relaxálj, és apró lépésekben próbálj meg haladni előre, de ne engedd mélyebbre a vibrátort, ha már öklendezni kezdesz. Addig célszerű gyakorolnod, amíg megszabadulsz a hányinger kellemetlen érzésétől, utána nyugodtan tesztelheted tudásodat a párodon, de ne feledd: nincs teljesítménykényszer!

Forrás: Thinkstock
Imi 35, ingatlanközvetítő:
"Hihetetlen látvány és érzés, amikor egy nő szájában teljesen eltűnik a szerszámom. Ez számomra a legmélyebb befogadást jelképezi. Eddig kétfajta mélytorokélményben volt részem: az egyiknél az izgatott, hogy a lány még nem csinálta teljesen profin. Látszott rajta, hogy ez komoly küzdelmet jelent számára, és a libidómat iszonyatosan felpörgette az odaadó igyekezete. A másik csajnak egyáltalán nem okozott gondot, hogy tövig betettem, és egy idő után úgy éreztem, már nem is orálozunk, hanem konkrétan szexelünk. Az volt a csúcspont, amikor egyenesen a torkába lövellhettem."
Hangulatjavító anyagok is vannak az ondóban
A női hüvely fala az egyik leghatékonyabb felszívó felület az emberi testben. A hüvelyen keresztül az ondóban található vegyületekből is sok felszívódik, melyek közül több jótékony hatást gyakorol a női szervezetre. A számos hangulatjavító anyag például csökkenti a depresszióra való hajlamot, míg az ondóban lévő női nemi hormonok elősegítik a peteérést. Az Origo cikkét a témában ide kattintva érheted el.

Irányítsd te az eseményeket!

Az orális kényeztetés eme verziójának egyik alappillére a helyes póz megtalálása, különösen akkor, ha kezdő vagy a témában. A 69-es pózban sokkal könnyebben magadba fogadhatod párod merev hímvesszőjét, de ha biztosra akarsz menni, feküdj hanyatt az ágyon, egy picit lógjon le a fejed, így ő felülről közelíthet a szád felé. Kísérletezhetsz párnákkal, vagy le is térdelhetsz a partnered elé, az a lényeg, hogy a szád és a torkod egy vonalban legyen.

Odaadó 68-as póz és teljesíthető 69-es verziók:
Ne aggódj, ha a 69-es póz nem képezi odahaza a napi (heti) rutin részét. Nem kell minden nap ilyen szinten kitárulkoznod a párod előtt, de néha érdemes ezt a nyalánkságot is felvenni az étlapra. Jó, ha tudod, hogy ezt is lehet ám találékonyan, kreatívan csinálni, nem csak arra kell gondolni, hogy ellentétes irányban rátelepszel a háton fekvő pasidra. Lássuk hát, hogyan lehet felpörgetni a 69-et!

A fő hangsúly a sebességen és a ritmuson van, mert a hirtelen mozdulatok következtében könnyebben rád törhet az öklendezés. Arra is ügyelj orális szex közben, hogy ne legyen száraz a torkod. Ami nagyon fontos: neked kell irányítani az eseményeket, és a másiknak mindig éreznie kell a mozdulataidból, hogy melyik az a pillanat, amikor mélyebbre már nem hatolhat. Ilyenkor nyugodtan folytathatod a hímvessző ingerlését szájjal, nyelvvel, és továbbra is gyakorolhatsz egy vibrátoron, amíg készen nem állsz a következő kísérletre. Ha viszont mindketten élvezitek az együttlétet, "nyelvi" képességeidet tovább fejlesztheted az alábbi technikák segítségével.

Csak a legbevállalósabbaknak:
Mélytorok-golyónyalás kombó: Ha párod pénisze a szádban van olyan mélyen, amennyire csak lehet, érezni fogod, hogy a medencecsontjához nyomódsz. Azt is látni fogod, hogy ha nem 69-es pózban vagy, a heregolyói az álladhoz fognak érni, vagy nagyon közel lesznek hozzá. Próbáld meg kidugni a nyelvedet, és nyalogatni ezeket az érzékeny pontokat, így olyan élményt szerzel a párodnak, amit biztosan nem felejt el egyhamar!

"Hamis nyelés"

Ennek a technikának az a lényege, hogy amikor a hímvessző teljes egészében a torkodban van, próbálj meg nyelni vagy nyelő mozdulatot végezni. Ha ezt képes vagy megtenni akkor is, amikor párod pénisze mélyen a szádban van, még nagyobb örömhöz juttatod.

Forrás: Thinkstock

Vágykeltő fejcsóválás

Amikor a hímvessző egészen a torkod mélyére hatol, és az orrodat nekinyomod a partnered medencecsontjának, rázd a fejedet jobbra-balra, mintha nemet mondanál valamire. Ennek hatására a pénisze ide-oda fog ütközni a torkodban, amivel tovább növelheted a gyönyörérzetét. Ha pedig "zümmögni" kezdesz közben, a hangszálaid rezgése újszerű és izgató élményt nyújt a kedvesed számára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Győri Szilvia szexuálpszichológus szerint:
"Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a mélytorok soha sem lehet egy párkapcsolat kötelező eleme. Csak azért nem szabad magadra erőltetni, mert a partnered unszol. A szex a közösen megélt örömökről szól elsősorban, és ha ez neked nem fér bele, tegyétek változatosabbá az ágyban töltött időt valami mással.

Azonban, ha kísérletező kedvű vagy, vedd figyelembe, hogy a mélytorok egy rendkívül intenzív és intim aktus, amit csak olyan valakivel érdemes kipróbálni, akiben maximálisan megbízol. Ha kezdő vagy, neked kell irányítanod a behatolás tempóját és mélységét, és mivel ilyenkor szóban nehéz lenne kommunikálni, érdemes előre megállapodni egy jelben, hogy tudasd a másikkal, szükséged van szünetre. Ha már gyakorlottabbak vagytok az orális szex eme formájában, és a partnered a torkodba szeretne ejakulálni, beszéljétek meg, hogy néhány másodperccel előbb jelzi ezt neked, és akkor engedi a torkodba a péniszét, hogy bírd levegővel, amíg megéli az orgazmust. Sosem szabad hosszabb ideig lent tartanod a hímvesszőjét, mint amennyit erőltetés nélkül elbírsz."