A New York Post a leghangosabban szexelőnek nyilvánított egy párt, akiknek még a címét is közölte. Több, mint százszor jelentették fel őket azon a telefonszámon, ahol a hangos szomszédokat lehet jelenteni. 

133-szor jelentették fel tavaly január óta a párt, melynek tagjai rettentő hangosan szexelnek. Nos, az már jót jelent, ha egyáltalán szexeltek ennyiszer egy évben. De szomszédaik már nem örültek ennyire a kiegyensúlyozott szexuális életüknek. 

Forrás: Thinkstock

A New York Post szerint sokan már nem tudják elviselni a hölgy állandó sikongatását. Ráadásul nem csak egyszerűen sikítozik, hanem különböző neveket ordít spanyolul, illeve angolul üvölt, hogy add meg nekem. 

Ilyenek a hálószoba hangok
A nők ágybéli zajongása nem új keletű, és hogy kilencszer nagyobb móka számukra a szex, arra bizonyítékot találhatunk az ókori görög feljegyzésekben. Az eget verő kiáltásoktól kezdve az erotikus sóhajokon át a halk suttogásig a női szexhangok tárháza szinte végtelen. Tudd meg, miért hangosabbak a nők az ágyban!

A körülöttük lakók szerint a szombati napok a legvadabbak. A Daily Mail személyesen felkereste a hangosszexelőket, de a nő felháborodottan közölte, hogy a saját lakásukban azt csinál, amit akar. Egyébként a nő négy hónapos terhes.