Egy ideje állandó rettegésben tölti mindennapjait Staller Ilona, alias Cicciolina: az Olaszországban élő ismert expornóst ugyanis egy perverz férfi zaklatja. 

Telefonon zaklatja, és közösségi oldalán keresztül írogat hónapok óta Cicciolinának egy férfi, aki az expornós szerint valószínűleg egy szexi címlapfotón figyelhetett fel rá. 

„Hónapokkal ezelőtt keresett meg először, hogy le akar velem feküdni. (...) Eleinte próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem vagyok megrendelhető prostituált. Sokszor éjjelente hívogat, képes akár hajnali háromkor is feltárcsázni. Ocsmány dolgokat mond, vagy csak liheg. Amikor gorombán elutasítottam, azzal fenyegetett, hogy leszúr" – mesélte megrendülten a Blikknek Cicciolina, aki azt is elárulta, zaklatója kijelentette, hogy nem lehet másé, csak az övé.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Cicciolina szerint biztosan egy őrült pszichopatával van dolga, így már feljelentést is tett a férfi ellen. A világszerte ismert expornósért fia, Ludwig is aggódik, így egy őrző-védő kutyát ajándékozott az édesanyjának, hogy az megvédje őt a zaklatótól. 

A kutyát a fotózásokra és a fellépésekre is magával viszi, és csak a testőrével, Giannival hagyja el a lakást. "Közben hozzám költözött Aurora, a barátnőm, ő is nyugtatgat engem. Idegen telefonszámot már nem veszek fel, de sajnos nem kapcsoltathatom ki a készülékemet, mert különben sok fellépéstől esnék el" – számolt be a szomorú helyzetről Cicciolina.