A 2011-ben elhunyt angol-amerikai író, Christopher Hitchens szellemes megjegyzése szerint a négy leginkább túlértékelt dolog az életben a pezsgő, a homár, a piknik és az anális szex. Az első háromhoz nincs mit hozzáfűznünk, mert szinte mindannyian szeretjük a szabadtéri lakomákat (leszámítva a hangyákat), a pohárban gyöngyöző buborékokat és a friss tengeri herkentyűket, de mi a helyzet a popsi nyújtotta élvezetekkel? Hat pasit kérdeztünk meg arról: mit éreznek, amikor belépnek azon a bizonyos hátsó ajtón.

A mainstream romantika világában trend lett a buttsex, olyannyira, hogy sok férfi már az első randin bepróbálkozik a "mehet hátulról is?" kérdéssel. Az egykor tabunak számító szexuális együttlét népszerűbb, mint valaha, aminek van némi köze az análközpontú pornóoldalakhoz, a hogyan csináljuk? útmutatókhoz és az interneten vásárolható szexuális segédeszközök garmadához.

Forrás: Thinkstock

A felnőttfilmek amerikai sztárja, Asa Akira azt mondta egy interjúban, hogy a popsi az új punci, és úgy tűnik, nincs egyedül ezzel a gondolattal. Érezhetően egyre nagyobb a mai társadalom szexuális étvágya, és vajon ennek az lesz a végkifejlete, hogy a hátsó finomságok kiütik a főételeket a nyeregből? Íme, néhány érdekes vélemény az anális szexről:

Zoltán 35, rendszergazda:

"Hatalmas a különbség. Az anális szex sokkal intimebb, de mi csak akkor csináljuk, ha a feleségem teljesen fel van izgulva. Valami fantasztikus érzés, ahogyan a szűk nyíláson keresztül lassan behatolok, és tövig merülök a popsijában, de számomra mindez attól válik igazán különlegessé, hogy közben látom az arcát a hálószoba tükrében. Pár héttel ezelőtt kipróbáltunk egy új technikát. A feleségem a felsőtestével ráhajolt az étkezőasztalra, én mögé álltam, megragadtam a karjait, és addig mozogtam benne ütemesen, amíg mindketten el nem élveztünk. Leírhatatlan orgazmust éltem át!"

Ezek a legjobb szexre (is) használható bútorok:
Imádod a szexet a pároddal, de már unod a hálószobai romantikát? Csempésznél valami kis újdonságot a szexbe, de tartasz tőle, mit szól hozzá a szerelmed? Nyugi, könnyen feldobhatod a szexuális életeket úgy, hogy ki sem kell lépjetek a lakásból. Lesd meg tippjeinket!

 

Forrás: Thinkstock

Márton 38, banki tanácsadó:

"Sokáig abban a tévhitben éltem, hogy a nőket nem igazán érdekli a popsiszex, aztán idővel rá kellett ébrednem, hogy sokszor őket még jobban foglalkoztatják az anális játékok, mint minket, pasikat. Volt például olyan barátnőm, akit az együttlétek ezen formája izgatott leginkább, és mindig azt kérte tőlem, hogy dugjam a fenekébe az ujjamat, izgassam a nyelvemmel az ánuszát és hasonlók. Egyébként sajnos ritkán van alkalmam így összeforrni valakivel, az első együttlét amúgy is picit nehézkes, mert igen vastag péniszem van, és nem mindenkibe férek be. Viszont ha mégis, az baromi jó érzés, és tényleg iszonyúan izgató egy nőt hátulról (is) megközelíteni. Ettől függetlenül fontos az összhang, és ha valaki nem vevő erre, soha nem szoktam erőltetni, mert úgy biztosan rossz lenne mindkettőnknek."

Peti 26, cukrász:

"Kb. 3 hónapja egy házibuliban összejöttem egy nagyon dögös csajjal. Igaz, ittam néhány pohár bort, de nem voltam berúgva, csak egy kicsit oldottabb lett a hangulatom. Felmentünk hozzá, és egymásnak estünk, úgyhogy nekiálltam gumit keresni, aztán a nagy hév közepette véletlenül a fenekébe csusszantam a puncija helyett. Szegény nagyon megijedt, és elkezdett sikoltozni, amitől persze én is beparáztam, és inkább abbahagytuk az egészet. A sztoriban az volt a legcikibb, hogy másnap felhívott telefonon, és fél órán át azon siránkozott, hogy alig bír ülni a széken, annyira fáj a popsija. Plusz a szememre vetette, hogy egy szemét állat vagyok, mert az ő beleegyezése nélkül vettem el az anális szüzességét. Ezek után hetekre elment a kedvem a sima szextől is."

Az egyéjszakás szex 10 íratlan szabálya:
Te is keveredtél már egyéjszakás kalandba, amit utána megbántál, vagy épp az ellenkezője történt: az volt életed egyik legjobban sikerült estéje, amire mindig emlékezni fogsz? Akárhogy érezted magad, ne feledd, hogy az egyestés szexnek is vannak veszélyei, ezért ügyelned kell a biztonságos védekezésre és érzelmeid kordában tartására. A Life.hu korábban összegyűjtötte neked a tíz legfontosabb aranyszabályt, ami egy ilyen éjszakára vonatkozik.
Forrás: Thinkstock

Gábor 43, kommunikációs munkatárs:

"Az anális szex kicsit túl van hájpolva mostanság, valamilyen szinten biztosan. Nem lehet azt mondani, hogy mindig ugyanolyan jó, vagy mindig ugyanolyan izgalmas, mert abszolút partnerfüggő, az élvezeti értéke pedig nagymértékben függ attól, hogy az illetővel mennyire tudunk egymásra hangolódni. Ez nálam nem tartozik bele a szexuális repertoárba, ha úgy alakulnak a dolgok, simán kihagyom, és az óvszer cserélgetéséhez sincs mindig kedvem. Az anális szex nálam egyfajta kuriózumnak számít, amit olyan valakivel szeretnék átélni, aki rendkívül izgató hatással van rám. És ez alatt nem csak a testiséget értem. Ilyenkor az egésznek a fílingje is más, sokkal intenzívebb, bensőségesebb. Azt viszont nem bírom, amikor a nő erőlteti a hátsó behatolást, egyszer már történt velem ilyen, és nem jelentett akkora élményt számomra, talán pont ezért."

Ádám 29, blogger:

"A hátsó fertályon kalandozni azért is izgalmasabb, mert általában melósabb ide eljutni, mint a hüvelybe. A legtöbb férfi számára ez az erőfölényről, a dominanciáról szól, és szeretik a nőt olyankor kiszolgáltatott helyzetben látni. Én azon ritka férfiak közé tartozom, akik egyszerűen nem bírják az olyan helyeket, ahol nem süt a nap. Ez alatt azt értem, hogy a punci a belépési pont a gyönyörök világába, a popsi pedig az emésztési folyamatok végállomása, és ez a kettő eléggé távol van egymástól. Nekem nem mozgatja meg különösebben a fantáziámat az anális szex, és még belegondolni is undorító, hogy esetleg olyan lesz a szerszámom."

Forrás: Thinkstock

 

Botond 30, fogtechnikus:

"Amikor 5 évvel ezelőtt megismerkedtem a csajommal, nagyon gátlásos volt, és sokáig tiltakozott az anális szex ellen, mert szégyellte a nagy fenekét. Ez az állapot mostanra megváltozott, és folyton azzal jön, hogy ha a fél világ rajong a Jennifer Lopez, Beyoncé alkatú nőkért, akkor neki nincs takargatnivalója. Ez rendben is van, de az utóbbi időben a barátnőm az anális szex megszállottja lett, mindig azt akarja, hogy kényeztessem a nyelvemmel a popsiját, sőt valamilyen furcsa perverzióból kifolyólag az enyémet is nyalogatni akarja. Maximálisan nyitott vagyok szexuális téren, de szerintem ez már beteges, és én sokkal jobban szeretem klasszikus módon élvezni a dolgokat. Most akkor dögunalmas vagyok?"

Mikel RuffinelliForrás: Northfoto
Ma már nem szégyen az óriási popsi
Szó szerint szélesebb, mint amilyen magas: a 190 kilós Mikel Ruffinelli 244 centis fenékkörmérete egészen egyedülálló. A négygyermekes családanya cseppet sem szégyelli alakját, és diétázni sem hajlandó - annak ellenére, hogy a legtöbb helyen csak oldalazva tud közlekedni. Több mint két méter széles ágyon alszik, nehézkesen jár, teherautót vezet, mert személyautóba nem fér be, buszon vagy vonaton pedig két jegyet kell vennie...

Megkérdeztük a Life.hu szexuálpszichológusát, Győri Szilviát, hogy miért lett ekkora divat az anális szex.

Győri Szilva:

"Christopher Hitchensnek igaza van. Manapság eléggé túl van misztifikálva ez a téma. A fiatalok köréből sokszor hallom, hogy a haverok egymásnak felvágva mesélik a különböző análszextörténeteket, akár igaz, akár nem. Így a fiúk vágynak rá, mert menőnek érzik, és úgy vélik, ettől különlegesebbek lesznek. Sajnos sok esetben a lányok is azért mennek bele, hogy az aktuális szerelmüknek bizonyítsanak, vagy ami még rosszabb, hogy ne hagyják el őket. Ez persze nem kizárólag a tizen- és huszonéves korosztályra jellemző. Másrészt a nem bejáratott útvonal, az újdonság varázsa vagy a tiltott gyümölcs sokszor nagy vonzerővel bír.

Mindemellett persze valóban van egy élvezeti értéke is, de csak akkor, ha mindkét fél vágyik rá, a megfelelő partnerrel vágunk bele és kiemelten ügyelünk az ellazulásra, a síkosításra és a higiéniára. Az anális élvezeteknek azonban nem csak behatolás útján hódolhatunk, van, akinek a kézzel történő ingerlés sokkal izgalmasabb és fájdalommentes is.

Persze az anális szexen kívül számos örömforrás van még, ha ez nem a mi műfajunk, bőven van még miből válogatni."