Mindennek van már világnapja, miért épp az önkielégítésnek ne lenne? Nos, van, méghozzá május 30-án. Vagyis ma üljük (vagy inkább feküdjük) a masztinapot, amit garantáltan nem éri meg kihordani lábon. A Life.hu ezért összegyűjtötte az elmúlt évek cikkeit, hogy végre minden tudásunk egyazon írásban összpontosuljon a lelkes önkénteseknek.

1. Pasivélemény: Ezért jó, ha maszturbál a nő

A mai napig tabunak számít az, ha egy nő maszturbál, pedig ugyanolyan természetesnek kellene lennie, mint annak, hogy boldoggá teszed a szeretett férfit az ágyban. Ne feledd: nem bűn magadnak gyönyört okozni, és ha mindezt még a pasid előtt teszed, akkor nemcsak a kettőtök közötti intim kapcsolatot mélyítheted el, de rávezetheted őt arra, hogy mi a legjobb neked, és olyan gyönyörrel ajándékozhatod meg, amit biztos, hogy nem fog elfelejteni egyhamar. Ha egyetértesz, olvass tovább!

Forrás: Thinkstock

2. Vedd rá a pasid, hogy maszturbáljon többet!

Az önkielégítés a legegyszerűbb és leggyakoribb módja az örömszerzésnek, ám a különféle maszturbációs technikák színesíthetik a szexuális együttléteket is. Az önkielégítés mint szexuális tevékenység minden életszakaszban jelen van, függetlenül attól, hány évesek vagyunk, vagy párkapcsolatban élünk-e. A Bonni Egyetem tanulmánya szerint 10 férfiból 7 rendszeresen maszturbál, és sokkal gyakrabban teszik, mint a nők, aminek egyik oka, hogy a tesztoszteronszintjük a nőkéhez képest kb. 20-szor magasabb. Lássuk hát, mivel operálnak a férfiak!

3. Férfias örömszerzés: veri vagy nem veri?

Titokban, vagy tud róla a partner is? Az egyszemélyes gyönyörszerzés még ma is para, annak ellenére, hogy a férfiak sokkal nyíltabban vállalják, mint a nők. A Life.hu korábban pasikat faggatott arról, hogy mikor van szükségük arra a bizonyos kézijátékra. Íme az őszinte válaszok.

4. Segítség, maszturbál a gyerekem!

Általános tapasztalat, hogy a gyerekek testük felfedezése közben a nemi szerveikkel is megbarátkoznak. Az érintés lesz az első inger, amely segítségével ráébrednek, hogy különlegesen érzékeny területen kalandoznak. Később - bár az érintés megmarad - más módon is szeretnék felfedezni testük szemérem övezte tájait, tükör segítségével, vagy még később játszópajtás közreműködésével. A témával korábban itt foglalkoztunk.

5. Aki maszturbál, ritkábban szexel a párjával?

Aligha találunk olyan nőt, aki bátran felvállalja, hogy a fürdőszoba polcán vagy az éjjeliszekrény titkos kis rekeszében a papír zsebkendő mellett egy-két - vagy több - gyönyörszerző segédeszköz is állandó helyet kapott. A nagyon bátrak pedig a sminktáskában hurcolják a rezgő kis barátot, de az esetek többségében szinte biztos, hogy a csillogó rúzsnak álcázott kütyüt viszik magukkal. Ugyanis még mindig kínos, ha kiderül, hogy valaki bizony szereti, és ha teheti, nagy gyakorisággal használja is a szexi, orgazmusbarát játékeszközt. És hogy milyen szerep jut mellettük a hús-vér szeretőknek? Innen kiderül.

Forrás: Thinkstock
Orgia három idegennel: Maszturbációs kisokos csajoknak
A tested szereti, ha szeretik, és az önkielégítés az egyetlen módja annak, hogy jobban megismerd a tested működését. Ráadásul szabadjára engedheted a felgyülemlett szexuális feszültséget, amikor úgy érzed, hogy erre van szükséged. És hogy miképpen kell jól csinálni? Innen megtudhatod.

6. Négy ok, amikor elfogadható az irodai önkielégítés

Szülőként félünk, ha maszturbálni kezd a gyerekünk, barátnőként pedig azért aggódunk, mert pornót néz a pasink. Mindenki önkielégít a filmekben, erről szólnak a dalok, valaki ezzel a technikával fogy, a sztárok ráadásul a halálba szexelik magukat. Mi nők újabban az erotikus regények olvasása közben nyúlunk magunkhoz, így pedig már nem is olyan meglepő, hogy van, aki a munkahelyén hódol az effajta gyönyörnek. A Life.hu korábban összegyűjtötte azokat a helyzeteket, amikor ez el is fogadható. Íme ezek.

7. Kezek a bugyiban: Női maszturbálás a filmvásznon

Habár nem is olyan régóta szabad egyáltalán ilyesmit megmutatni egy mozifilmben, és a férfiak még mindig jelentős előnnyel vezetnek a filmvásznon elkövetett önkielégítések terén, azért időnként a csajok is odateszik magukat - a szó szoros értelmében. Ide gyűjtöttük a Life.hu kedvenc jelöltjeit a fürge ujjak kategóriából.

8. Maszturbáláson kaptak egy nőt a moziban

A mexikói Sinaloában rendőröket hívtak egy mozihoz: bejelentést kaptak, miszerint egy nő maszturbál a tömegben. A hölgy természetesen A szürke 50 árnyalatá-nak egyik erotikus szado-mazo jelenete közben gondolta úgy, hogy magához nyúl. Korábbi cikkünk szerint a 33 éves szingli nőt a mozi 12. sorából a rendőrök vitték ki, és közszeméremsértéssel vádolják.

9. Kínai pasikon segít a maszturbálóautomata

Egy kínai kórház urológiai osztályán dobták be a használatba ezt a kis remek szerkezetet, a spermacsapolót. Állítják, sokkal hatásosabb, mint a jobb (illetve bal) kéz. Persze nem kifejezetten élvezeti célokat szolgál, szexshopban nem kapható, a mesterséges megtermékenyítéshez szükséges mintavételt segíti. Mindenesetre bizarr.

10. Szociális előnyökkel is jár egy jó maszti

A többség egyáltalán nem beszél róla, vagy tagadja, holott szinte minden ember végez rendszeresen önkielégítést a maga módján. A köztudatban mind a mai napig számos tévhit kering a szóló szexről, ami egyáltalán nem káros dolog, épp ellenkezőleg: saját magunk kényeztetése az egyik legélvezetesebb örömforrás, amely fontos fizikai, érzelmi és szociális előnyökkel járhat.