Egy texasi férfit már kétszer is letartóztatott a rendőrség, mert egy Nadia nevű lovat tett magáévá. A 45 éves Cirilo Castillo újra lecsapott áldozatára.

Ismét ugyanabban az istállóban találták meg a lovat zaklató férfit, annak ellenére, hogy elrendelték, rávol kell tartania magát az állattól. A ló gazdája egy reggel az istállóba ment etetni, mikor rátalált Castillora, akinek el volt törve a lába. Azt állította, autóbalesetben sérült meg, és menedéket keresett az istállóban, a nyomozók szerint viszont majdnem teljesen biztos, hogy megrúgta egy ló, mikor közösülni akart vele. Azt nem tudni, ismét a Nadia nevű állat nyerte-e el a perverz férfi tetszését.

Cirilo CastilloForrás: Hidalgo County Sheriff’s Office
Az állatokkal folytatott szex betegség, nem játék
Megdöbbentő, de Dániában még csak most, 2015 áprilisának végén lett tilos az állatokkal való szexuális aktus. Hogy mégis miért lehetett mindezidáig legális a parafíliának ezen területe az Európai Unió egyik tagországában? Most végre kiderült.

Bestialitás miatt nem ítélhetik el a férfit, ugyanis az hivatalosan nem számít bűncselekménynek Texasban, de állatok elleni erőszak miatt igen. (Korábban már 270 napot töltött rács mögött, mert Nadiával erőszakoskodott.)