Nicole Kidman megcsókolta Naomi Wattsot

Forrás: AFP/Charley Gallay -
csók színésznő Nicole Kidman Hollywood Naomi Watts
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman a hétvégi Women in Film díjátadó gála színpadán, zuhanysapkában kapta le hollywoodi kolleganőjét, Naomi Wattsot.

A két színésznő eddig érthetetlen okból egy zuhanysapkában a fején állt ki a színpadra. Nicole és Naomi nagyon régóta barátnők, és úgy tűnik, már semmi sem számít tabunak közöttük: Nicole Kidman mindenki meglepetésére az egyik pillanatban megragadta barátnőjét, és szájon csókolta. A közönség nevetésben tört ki, majd hatalmas éljenzésbe kezdett.

Forrás: AFP/Charley Gallay

A két nő a történtek után mosolygott egyet, majd lesétáltak a színpadról. Külföldi lapok szerint a történtek a show részét képezték.

Félpucér szelfivel provokál Kelemen Annahttp://www.life.hu/intim/20150616-felpucer-szelfivel-provokal-kelemen-anna.htmlAzt állítja, utálja, mégis csinálja. Mi pedig megmutatjuk. IntimOrigoHálószobatalány: szabad a férfinak a kéjtől üvöltenie az ágyban?http://www.life.hu/intim/20140926-szex-szerelem-miert-hangosabbak-a-nok-az-agyban-mint-a-ferfiak.htmlSokszor úgy tűnik, mintha a férfiak birtokolnák a hálószobai örömök oroszlánrészét. Többségük már a szex gondolatától is készen áll az aktusra, nem görcsölnek meztelen testük látványa miatt, és azon sem aggodalmaskodnak, vajon képesek-e elérni a csúcspontot. Van azonban egy jó hírünk: a szeretkezés közben kiadott hangokat illetően a nők szerzik meg az aranyérmet, a Life.hu arra volt kíváncsi, vajon minek köszönhető ez a csillogó eredmény.IntimThinkstockNicole Kidman a vörös szőnyegen smacizikhttp://www.life.hu/intim/20130519-nicole-kidman-szineszno-es-ferje-keith-urban-zenesz-csokja-a.htmlMint két tini, úgy turbékolt Nicole Kidman és férje, Keith Urban Cannes-ban. A vörös szőnyegen még egy szégyellős csók is elcsattant - amelyet a kamerák megörökítettek.IntimSehol egy ránc Nicole Kidmanenhttp://www.life.hu/trend/20150611-nicole-kidman-szineszno-arca-gyanusan-sima-es-sehol-egy-ranc.htmlA 47 éves színésznő arcán sem az öröm, sem a meglepettség nem látszik, annyira gyanúsan sima. Vajon mi lehet a háttérben?Trend--Jógázz cicákkal - Cuki történet terjed az internetenhttp://www.life.hu/news/20150616-jogazz-cicakkal-es-fogadj-orokbe-egyet.htmlHatalmas macsakarajongónak bizonyultak annak a jógastúdiónak a tulajdonosai, akik hat árva cicát fogadtak be a napokban.NewsOrigoTöbb ezer tengeri rák teteme borítja Kalifornia partjaithttp://www.life.hu/news/20150617-tobb-ezer-halott-rak-boritja-a-tengerpartot.htmlElképesztő jelenségnek lehetnek szemtanúi a Kaliforniában élő emberek: vörös ráktenger borítja a partot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.