Szuperkerek popsik, izgató mellek, feszes hasak című cikkünkben gyűjtöttük csokorba korábban a 20 legszexibb Instagram-sztárt. Felsorolásunkban szerepelt Hanna Polites is, nem véletlenül.

Akkor így írtunk róla: Hannah Polites közel 800 ezer követővel büszkélkedhet és elég nagy érdeklődési körrel az egészségtől egészen a divatig. Meg kell jegyeznünk azt is, hogy az ausztrál hölgy majdnem minden képén bikiniben feszít, de azért néha ínycsiklandozó ételekről is feltesz képet, ami segít megtartani a gyönyörű alakját.

Hannah szó szerint egy utazásra invitál minket nap mint nap, a követőjeként pedig beleshetsz Ausztrália legszexibb nőjének mindennapi életébe. És ami a legfontosbb, gyakran gyönyörködhetsz irigylésre méltó idomaiban is:

Forrás: Instagram/Hannahpolites
Kerek popsi 2015 nyarára? 3 gyakorlat, amit mindenképp próbálj ki!
Ahhoz több kell az edzésnél, hogy olyan popsink legyen, mint Kim Kardashiannak. De idén is itt a bikiniszezon, így nem árt, ha elkezded komolyan venni a testmozgást. Kevés nő elégedett igazán a popsijával, és ez az a terület, ami sosem lehet elég kerek, feszes. Mutatunk három szuper gyakorlatot, amiket érdemes hetente többször beiktatni a napirendedbe.