Az internetes társkeres világában is szokatlan módon teszteli a férfiakat egy  jól menő, vállalkozó hölgy. Még mielőtt leül velük kávézni szemrevételezést tart. Na de hol is??

Még hogy nem a méret a lényeg! Túl sokat csalódott már a férfiakban és nem akar zsákbamacskát kapni az a vállalkozónő, aki másfél évtizede társkeresőzik. Meglepő, ám de hatékony módszert vet be  a neten kiszemelt férfiak gyors tesztelésére.

Forrás: Thinkstock

"Az első benyomás a fontos. Éppen ezért ma már kizárólag úgy találkozom férfiakkal, hogy az első találkozón "szemrevételezést tartok". Rögtön a bemutatkozást követően odanyúlok, és méretet veszek.(..) Csak akkor vagyok hajlandó kávézni az illetővel, ha a "csomagban" van is valami. Minek fussam a köröket? Az én időm drága. Megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy csak azzal kévázom, aki minden szempontból tökéletesen passzol hozzám. Nem akarok már üresjáratokat.(..)Hogy mit szólnak hozzá a férfiak. Csodálkoznak. Mindegyik kivétel nélkül azt mondja, ilyen formátumú nővel még nem találkozott, amilyen én vagyok" - olvastuk Sándor András, Szenvedélyek hálójában című könyvében, ahol egyéb cifra történeteket is találunk az internetes ismerkedés világából.