Azt már tudjuk, hogy 2015 szexpóza a talicska lett, ami persze a forró nyári estékre is igazi, erotikus csemege. A nagy melegben azonban könnyen lehet, hogy inkább olyan pozitúrákra vágyunk, amik nem annyira strapásak, könnyűek, gyorsak, és nem annyira izzasztóak. Ilyenekből gyűjtöttünk most párat.

Szöges ellentétben

Megfelelő előjáték és kényeztetés után feküdj az oldaladra, támaszkodj meg a jobb karodon! A lábaid legyenek előrenyújtva egyenesen, és lehetőleg maradjanak összezárva. Csinálhatjátok úgy is, hogy a párod mögéd fekszik, a hátadhoz simul és beléd hatol, szabad kezével magához ragad és oldavást ingadoztok. De cifrázhatjátok úgy is, hogy a partnered az ellentétes oldalára fekszik, vagyis úgy, hogy a bal karjára támaszkodik.

Forrás: Thinkstock

Arra kell figyelnetek, hogy megfelelő közelségben legyetek, te akár egy kicsit pucsíthatsz is, hogy könnyebben betalálhasson. Ebben a pózban az ágyék és a popsi érnek össze, így nem kell azon aggódnod, hogy egymás izzadtságán fogtok csúszkálni a nagy forróságban. Ha nem teljesen érthető, hogyan is néz ki egy a póz, kattints ide az animációért.

Pillangókiterülés

Könnyed, nyári szexpóz a pillangó is. Nem kell mást tennetek, csak az előjátékot követően lecsúszni az ágyról. Te a popsiddal maradj fenn, csak a lábaidat lógasd le! Csinálj széles terpeszt, akár nyújtott lábbal, akár úgy, hogy a talpaid a földön vannak. A párod ragadja meg a csípődett, térdeljen be a combjaid közé, és húzzon magára úgy, ahogy mindkettőtöknek kényelmes.

Fekve te is tudod szabályozni a behatolás mértékét. Ha például összekulcsolod a lábad a háta mögött, jó mélyen magadban tudhatod őt, ha viszon talpaidat a mellasára helyezed, szabályozhatod a távolságot. Ha úgy döntes, a nyakába teszed a lábaidat, akkor azt javasoljuk, keresztezd, mert így igazán szűk lehetsz, ami mindkettőtök számára fokozza az élvezetet. De hogy hogy is néz ki a pillangópóz a valóságban, Innen kiderül.

Szex 35 felett! Hűsítő ötletek a kánikula napjaira
A lakás leghűvösebb helyének kiválasztása, a hideg csempe érintése, a fagyi és az egyéb jeges doglok csókja csodákat tehet a legfullasztóbb melegben is. Fontos, hogy nem szabad lemondani az élvezetekről 35 fok felett sem, inkább csak kreatívan kell gondolkodni, és hűsíteni szex előtt, alatt és után. A legjobb trükköket ehhez itt gyűjtöttük össze.
Forrás: Thinkstock

Lovaglás, az örök klasszikus

Ha figyeltek a hőfokra és a megfelelő hidratálásra, egy jó kis lovaglóleckéhez sosem lehet túl meleg. Bátran pattanj nyeregbe, mert itt is csak a lényeg ér össze, így nem fogtok csatakosra izzadni. Kivéve, ha olyan hévvel csináljátok, amivel már a légkondi sem tudja felvenni a versenyt. Ha belemelegedtek, már úgysem fogtok megálljt parancsolni magatoknak és a vágyaitoknak, és a hőség ellenére egymáson forrtok majd össze.

Korábbi cikkünkben pasik mesélték el, mit gondolnak a lovaglópózról. Flórián akkor tökéletesen leírta, miért is zseniális ez a pozitúra. Íme a vallomása: "Én rajongok a szexért, ezért nem igazán számít, hogy milyen pózban történik, de a lovagló póz a kedvencem. Minden változatát imádom, mert számomra nincs kéjesebb érzés, mint amikor látom a nő arcán, hogy türelmetlenül készül a betörésemre és jól érzi magát.

Amikor a csajom fölém kerekedik, hihetetlenül szexi látvány, ahogyan levetkőzi minden gátlását, és néha annyira bevadul, hogy képtelen várni. Azért is szeretem, ha ő irányít, mert a kezeimmel kedvemre markolászhatom a melleit, és az egésznek az a csúcspontja, amikor a számba vehetem őket, és azt suttogja, hogy szívjam még erősebben. Ilyenkor szétsugárzik bennem a melegségérzés, és elélvezek."