És te hogyan találkoztál a szerelmeddel? Most az egész világgal megoszthatod!

Forrás: Thinkstock -
fotó történet képmegosztó találkozás szerelem megismerkedés megosztás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jársz valakivel? Esetleg már össze is házasodtatok? Van egy jó sztorid arra, hogyan találkoztatok? És meg is osztanád mindenkivel?

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor jó hírünk van: egy újonnan alakult Instagram oldal, a TheWayWeMet csupa ilyen történetet gyűjt egybe, ennek hála pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvend a képmegosztók között.

Forrás: Thinkstock

A párok ugyanis nem csupán gyönyörű közös fotóikat mutatják meg, hanem azt is elmesélik, hogyan jöttek össze - a sok különféle, olykor meglepő történet pedig örökké emlékeztetni fog arra, hogy a szerelem bárhol, bármikor és bárkik között megeshet.

10 dolog, amit a pasik utálnak az első randin

Nem kérdés, hogy az első randi gyakorlatilag mindent eldönt. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azt a 10 dolgot, amelyet mindenképp mellőzz, ha nem lenne ellenedre a második találkozás is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.