Úgy tűnik, ma már egyre több híresség lép ki a megközelíthetetlen sztár szerepéből, ami azt jelenti, hogy nemcsak életük fontos történéseiről mesélnek szívesen az interjúkban, és mutatják meg hétköznapi arcukat a közösségi oldalakon, hanem hálószobatitkaikat is szívesen tárják a világ elé. És hogy mi a közös a mostani írásunkban szereplő nőkben? Az az őszinte, hiteles és olykor humoros stílus, ahogyan szabadon fejezik ki a valós egyéniségüket, és mesélnek nekünk legintimebb pillanataikról.

Legyél tisztában a saját szexepileddel!

Sophia Loren megtestesíti mindazt, amit minden férfi keres egy nőben: gyönyörű, érzéki, intelligens, szenvedélyes, és képes őszintén beszélni az érzéseiről. Mindegy, hogy a szépségről, a divatról, a családról vagy a szexről esik szó, a mozivászon egyik legnagyobb csillaga minden kérdésünkre megadja a választ.

Forrás: Youtube

Egy nőnek tisztában kell lennie a saját szexepiljével, és akkor fog ragyogni belülről – így hangzik a világhírű szexszimbólum örökérvényű bölcsessége a belülről jövő kisugárzásról, ami ötven százalékban a sajátunk, ötven százalékban pedig az, amiről mások azt hiszik, hogy a miénk. És hogy Sophia Loren szerint milyen a szex szerelem nélkül? Teljesen nevetséges. 

A szex a szerelemből következik, és soha nem előzi meg. 

Kísérletezz az ágyban – Heidi Klum is ezt teszi!

Figyelembe véve a topless-szelfik iránti rajongását, nem csoda, hogy a gyönyörű szupermodell a hálószobájába is betekintést enged. Heidi Klum szerint vannak olyanok, akik az ágyban kísérletező típusok, míg mások inkább unalmasak. Ő az előbbiek közé tartozik, és fontosnak tartja a szexualitást frissen tartani, így gyakran bújik szexi fehérneműbe, ám az erotikus játékszereket sem veti meg, ami felturbózza a szerelmet.

Forrás: Youtube

A szőke szépség már több mint egy éve a nála 13 évvel fiatalabb, dúsgazdag műkereskedővel, Vito Schnabellel jár, és elmondása szerint egyáltalán nem zavarja a nagy korkülönbség. A 42 éves német modell bármikor szívesen megmutatja tökéletes testét, és kifejtette egy interjúban, hogy a legújabb fehérneműs reklámja azért sikerült ennyire szexire, mert forgatás közben végig a barátjára gondolt.

Így reklámozza Heidi Klum a saját fehérneműmárkáját!
Heidi Klum, aki nemrégiben arról vallott, hogy kifutón már rosszul érzi magát egy szál fehérneműben, úgy látszik, a kamerák előtt még mindig lazán levetkőzik – főleg, ha a saját fehérneműmárkáját kell promotálnia. Az ilyen alkalmakkor ráadásul extradögös képek készülnek. Íme!

A boldog házasság titka: a sexting

Azt mondják, még mindig ugyanolyan szerelmesek egymásba, mint amikor először találkoztak. Kíváncsi vagy rá, mi Salma Hayek boldog házasságának titka? A sexting. Az Allure divatmagazin augusztusi számában félmeztelenül pózoló színésznőt 2009-ben vette feleségül a francia milliárdos, François-Henri Pinault, akivel azóta is harmonikus kapcsolatban élnek. Ebben azok az erotikától túlfűtött képek és pikáns üzenetek is meghatározó szerepet játszanak, amiket egymást közt váltanak, napjában akár többször is.

Forrás: Giphy

Eva Longoria a brazil fazonra esküszik

A Született feleségek Gabijának karrierje és magánélete is szárnyal az utóbbi időben, jelenleg jóképű mexikói kedvesével Capri szigetén vakációzik. A fotók tanúsága szerint a mai napig sistereg közöttük a levegő. Te is tudni szeretnéd, hogyan őrzi meg Eva Longoria ezt a szexuális pezsgést? A megoldás a brazil gyantázás, ami a 40 éves színésznő állítása szerint még izgalmasabbá teszi az együttléteket, és az önbizalmát is növeli. „Amikor először csináltattam, a felénél legszívesebben abbahagytam volna, annyira fájt, de minél többször csinálod, annál kevesebb szőr nő vissza. Egyszerűen imádom!"

Forrás: Giphy

Ne kiabálj a férjeddel... kényeztesd orálisan!

Gwyneth Paltrow sokak szerint az egyik legbosszantóbb színésznő Hollywoodban, de amikor meghívást kapott az egyik amerikai talk show-ba, határozottan lerázta magáról azt a prűd és rideg címkét, amit a média ragasztott rá.

A szőke színésznő merész párkapcsolati tippet adott, amikor egyik barátnőjének azt mondta, hogy a vitázás és kiabálás helyett ajándékozza meg a férjét egy kis orális szexszel. Nem ez volt az első eset, hogy Gwyneth Paltrow a kényeztetés eme formáját népszerűsítette a nagyközönség előtt, egy Howard Sternnek adott interjú során szintén utalt arra, hogy 

a pénisz szájjal történő ingerlése energetikailag a legjobb dolog, amit egy nő a párjának adhat. 

Forrás: Giphy

Jane Fonda rendszeres szexszel tartja magát fitten

A filmvilág örökké fiatal nagyasszonya a magánéletével kapcsolatban soha nem finomkodott a szavakkal, és nincs olyan téma, amiről ne merne nyíltan beszélni, legyen az az apjával való feszült kapcsolata, a karrierje, a férfiakhoz fűződő viszonya vagy a plasztikai műtétei.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő, aki jelenleg boldog párkapcsolatban él Richard Perry zenei producerrel, több interjúban is elmondta, hogy kirobbanó formáját nagy részben a rendszeres, jó szexnek köszönheti. A hollywoodi díva azt is elárulta, hogy idős korára minden téren sokkal magabiztosabbá és öntudatosabbá vált, amiről régebben azt gondolta, hogy negatív tulajdonságok, de ma már másként érzi.

Forrás: Giphy
Győri Szilvia.Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Győri Szilvia szexuálpszichológus szerint:
"Egy-egy hírességtől valóban sokat tanulhatunk, ám fontos azt is figyelembe venni, hogy ami valakinél működik, nem biztos, hogy másnál is beválik. Érdemes kialakítani a saját értékrendünket, és tisztában is lenni vele, emellett pedig nyitottnak lenni lehetőségekre, praktikákra, ötletekre.

Nézzük meg azt is alaposan, hogy melyik híresség szavaira adunk, hiszen vannak, akik szélsőséges megnyilvánulásokkal leginkább a rajongóik számát szeretnék növelni. Szelektáljunk tehát okosan! Alapjában véve jó dolog, hogy ők is nyitottabban beszélnek saját szexuális életükről, jól bevált szokásaikról, hiszen közelebb hozzák az emberekhez a sokaknál még mindig tabunak számító témát. Emellett pedig ők is sokkal emberibbnek tűnnek a szemünkben."