A Balaton Sound bulibárójára, Pumped Gabóra egy melegeknek szóló webkamerás oldalon bukkantak rá. Kíváncsiak voltunk, valaki csak szórakozik, vagy valóban ő maga írta a hirdetést. Megdöbbentő válasz érkezett a fiútól.

Meleg férfiak számára készült, webkamerás szexet kínáló oldalon láthatóak Pumped Gabo fotói. Kiderült, tényleg ő szerepel a fényképeken. Jó testi adottságainak köszönhetően Gabo bármikor igent mondhat fotózásokra, modell felkérésekre, épp ezért bólintott rá arra is, hogy az oldalon szerepeljen. 

Gabo heteroszexuális, de maximálisan kiáll a melegek mellett, erre a fotózásra is egy meleg barátja kérte fel. Szexuális aktus férfiakkal sosem történt. 

„Valóban én szerepelek az oldalon. Számítottam rá, hogy kiderül, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar fog robbanni a bomba. Tényleg azzal kerestem a kenyeremet, hogy melegekkel webkameráztam, de ennek az időszaknak már vége, kizárólag a pénzért csináltam. Mindig én voltam az aktív férfi, azaz a »bika« a kamerás beszélgetések alatt.” Felvétel sosem készült a kamerás modellkedésről.

 

Pumped GaboForrás: Facebook/Mokka

Gabo büszke a testére, nem fél megmutatni adottságait. „Szerintem, aki jól néz ki, jó testtel van megáldva, előbb-utóbb pornózni kezd, escortozik, ennél akkor sokkal jobb a webcam műfaja. Nem szégyellem.”

A táncos lábú, kondis fiatal srác azt is elárulta, a barátai ez idő alatt is mellette álltak, és most is mellette vannak. Sőt, barátnőjét sem zavarja a kamerás múltja.  „Tudják, hogy egy állat vagyok” –mondta barátairól.

Gabo egyáltalán nem szégyelli a múltját, vállalja a róla készült képeket is, de a jövőben nem tervez visszatérni ebbe a világba.