Ha maszturbálásról van szó, a nők rendkívül találékonynak mutatkoznak, hiszen férfi híján kell valami eszköz, amivel egyedül is eljuthatnak a csodás élményhez. Az alábbiakban néhány nő arról vall, ők mihez nyúltak, amikor nagy volt a szükség.

A Womenshealthmag készített korábban egy összeállítást a legkülönlegesebb kütyükről, amivel a nők az önkielégítést gyakorolták. Nel például egészen kislány korában kezdte el az öncirógatást, és mivel akkor még azt sem tudta, mi az a vibrátor, először a párnáját vagy a plüssmackóját dörgölte magához. Aztán rájött, hogy a már nem használt akváriumból megmaradt motor milyen jól rezeg, és mennyivel nagyobb élményt tud nyújtani. Onnantól csak azt használta.

Forrás: Thinkstock

Sara a legjobb barátnőjével tiniként folyton annak nagynénjénél lógtak, míg egy nap meg nem találták a nagynéni hátmasszírozó készülékét. Hamar rájöttek, másra is lehet használni ezt a szerkezetet, így onnantól kezdve felváltva okoztak maguknak örömöt. Danae szinte mindent felhasznált a maszturbáláshoz, ami a keze ügyébe akadt.

Legyen az egy hajgöndörítő, egy uborka, egy párna, egy kézi tükör nyele vagy egyszerűen a csapból folyó víz.

Emily egy utazás során került szorult helyzetbe, és jobb híján a telefonjára töltött le egy vibrátoralkalmazást, majd a telefont egy műanyag zacskóba tekerte és azt használta örömszerzésre. Saját bevallása szerint azonban nem volt túl hatásos a módszer.

Kim ma már szégyelli, hogy kislányként a nyilvános medencékben szerzett örömöt magának, méghozzá úgy, hogy a medencék oldalába épített erős vízsugár elé állt, miközben úgy tett, mintha csak a csempe mintáit vizsgálná. Visszatekintve reméli, nem okozott túl nagy feltűnést vele.

Marissa is szokatlan módszert választott az önkielégítésre, a fagyasztóból elővett egy hot dogot, majd kotongumit húzott rá, és feldugta magának. Persze arra nem gondolt, hogy a fagyott hot dog inkább kellemetlen élmény lesz, mint élvezetes, így hamar abbahagyta a műveletet, és senkinek nem ajánlja ezt a módszert.

Forrás: Thinkstock

Alison is elég találékonynak mutatkozott; próbálkozott elemlámpával, banánnal, borotva nyelével, elemekkel, és mindegyiket másért tartotta élvezetesnek.

A banán olyan volt, mint egy dildó,

az elem - mivel kicsi volt - gyors örömet okozott, a borotvanyél a zuhany alatt jött jól, kedvence azonban az elemlámpa volt, így azt a mai napig előszeretettel használja, csupán fokozatosan nagyobb méreteket vásárolt belőle.

2015-ben sem maradt el a maszturbálás világnapja:
Mindennek van már világnapja, miért épp az önkielégítésnek ne lenne? Nos, van, méghozzá május 30-án. A Life.hu ezért korábban összegyűjtötte az elmúlt évek cikkeit, hogy végre minden tudásunk egyazon írásban összpontosuljon a lelkes önkénteseknek. Összeállításunkat itt érheted el!