Párt keresel, de nem érted miért nem akad senki online a horgodon? Olvasd el ezt a pár dolgot, hátha rájössz a hibára.

Forrás: Thinkstock

1. Szeretkezel a kamerával

Az online felületeken akár több száz arcot és fényképet láthatunk egy „vadászat” alkalmával, így olyan képpel kell kitűnnünk a többiek közül, amin megakad az ellenkező neműek szeme. Azt mondják, úgy nézz ki, amilyennek szeretnéd, hogy gondoljanak. Ha kidobott mellekkel, csücsörítő szájjal vagy ajkat nyalva megerőszakolod a kamerát, akkor a srácok sem fognak sokkal többre értékelni.

2.Túl hosszú bemutatkozás

Lejárt lemez leírni a szemünk színét, a kiskutyánk nevét, az iskoláinkat, amiket elvégeztünk vagy éppen a „Vadmacska vagyok, akinek gazdi kell” mondatokat. Legrosszabb esetben elkattintanak a sok idézet és bölcsességek láttán, de ha szerencséd van, első látásra úgyis a külsődbe szeretnek bele, utána jön minden más infó.

3. Kísért a múlt

„Utálom a  férfiakat, mert csak szenvedést tudnak okozni!” – ez minden társagásod alapmondata. Akkor miért is vagy a társkereső oldalon?

4. Cikis első üzenetek

„Szia! Tamara vagyok, összetörték már sokszor a szívemet, de te talán megragaszthatod”, „Te vagy az első, akivel randiznék az oldalról. Neked én hányadik vagyok? Remélem az első! Ha nem, inkább ne is válaszolj!”, „Ne keresd tovább, megtaláltad az angyalodat!” vagy „Felejtsd el az izomlázat, nem kell már tovább menned, megtaláltad a szerelmet.” Ha ilyen és ehhez hasonló üzeneteket küldesz egy férfi postaládájába, ne lepődj meg, ha letiltanak…vagy csak a félőrültek válaszolnak.

5. A neved a végzeted

Szexike csajszi, Cukitinipunci19, Bekapomtövig1988, ÉlvezeteTGYűjtöKÍrjhaTeis, Zokniban szeretem, Akkor jó ha szőrös123. Csak pár gyöngyszem. Mielőtt regisztrálsz valahova, fontold meg alaposan, hogy milyen névvel teszed ezt. A legviccesebb az, ha ezek már foglaltak a rendszer szerint, amikor te regisztrálnál…mások is kreatívak.