Családbarát hangulatot ígér Kath és Jenni, az anya-lánya páros, akik közös bordélyt üzemeltetnek. 

Egy brit tévécsatorna mutatta be Kath történetét, aki végre beteljesítette álmát, azaz nyithatott egy erotikus masszázsszalont, ráadásul nem egyedül, hanem lányával, Jennivel. 

A domináktól az étel fétisig mindent megtalálhatnak az érdeklődők, igazán széles a szolgáltatások skálája a helyen. A csatornán bemutatott műsorban a nézők megláthatták, milyen csodásan fest a bordély jacuzzija telehányva, miután valaki elfogyasztott egy adag halat coleslaw salátával. Kathnek gyakran kell megbirkóznia ilyen problémákkal. 

Forrás: Channel 4 TV

A két nő nagyon büszke a helyre, amit üzemeltetnek. Kath régebben egyik rokona erotikus masszázsszalonjában segített időnként, akkor döntötte el, hogy ő is szeretne egy olyan helyet. 

"Sosem hazudok arról, hol dolgozom. Ez anyué és az enyém, és annyira büszke vagyok rá" - mondta Kath lánya, Jenni. 

Sokan undorítónak és romlottnak tartják őket, de Kath szerint a bordélyuk férfiaknak segít abban, hogy társaságra leljenek, emellett családias - éppen ezért ez nem romlott, hanem egy jó dolog. 

Az ott dolgozó lányok is szeretnek a "masszázsszalonban" dolgozni, egyikük nimfomániás, ezért kifejezetten alkalmasnak találja magát a munkára. 

Kathnek és Jenninek a bordély mellett még egy közös hobbija van: a két akváriumban tartott haluk, Strici és Prosti.