Néhány napja futótűzként terjedt az interneten Lenny Kravitz egyik, talán legkínosabb koncertélménye: egy jól irányzott guggolás következtében elszakadt nadrágja alól kikandikált a pénisze. Eddig viccnek fogta fel a történteket, de úgy tűnik, azóta elhagyta a humorérzéke. 

A stockholmi kínos, és nem szándékos péniszvillantás után úgy tűnt, az énekes viccesnek találja, hogy az egész világ az ő nemi szervével foglalkozik. És ez így is volt, Steven Tyler, a legendás Aerosmith frontembere, sőt még maga Kravitz lánya is jókat derült apja incidensén. Az énekesnek ezzel semmi baja nem volt, sőt ő maga is kommentálta az eseményeket: Steven Tyler bejegyzését megosztotta, lánya posztja mellé pedig a #penisgate hashtaget is odabiggyesztette. 

Most azonban úgy tűnik, Lenny elvesztette a humorérzékét, már ami a kis Lenny kikandikálást illeti: ügyvédei nyomasztó felsorolásba kezdtek arról, szerintük hányféle jogot sértettek a képek közlésével az egyes orgánumok – szerintük szerzői, személyiségi, méltósághoz fűződő, előadói, és kiadói jogokról egyaránt beszélhetünk.