Ezeket a férfiakat imádják még mindig a nők

Forrás: Thinkstock -
nők ideál férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Divatok jönnek-mennek, de a nők mindig meg lesznek őrülve a szexi férfiakért. Néhány típus örök kedvenc, de van, akik csak pár szezont élnek meg a nők fantáziálós listájának élén. Íme, a tíz jelenleg legkedveltebb férfitípus!

10. Még mindig a hipsterek!

Toplistánk 10. helyét foglalja el a fekete okulárés, vintage arcszőrzetes, elszórtan tetkós srác. Habár ragyogása leáldozóban, a stílus és lazaság kulturális képviselője még mindig sok lány szívét ragadja el. A törpsapka pedig még mindig cuki!

Forrás: Thinkstock

9. A kertész és az alpinista

Hallgatagon végzi a munkáját tipikus outfitjében: fehér izompóló pici verítékkel kombinálva… mi pedig elszabadult hormonokkal tipegünk körülötte. Megvédi és elkényezteti nőjét, de persze díjazza, ha kap tőle egy hideg sört. A puszta férfierő megmutatkozása, amitől meginog a láb.

Forrás: Thinkstock

8. A rosszfiú: szív-és lábtörés

Veszélyesen él, titokzatosan felszívódik néha, ami roppant vonzó a gyengébbik nemnek. Heves szívdobogás közepette rebegjük, hogy naná, hogy elmennénk egy körre a bikaerős motorjával. Ha pedig még rockbandája is van, a hétvégéink is megtelnek programmal. Legfőbb ellenségei a lányos anyukák, akik 20 évvel korábban még a legnagyobb rajongók voltak…

7. Az egyenruhás: stílus és tekintély

A nők vonzódása a tekintélyt és erőt sugárzó egyenruhához, úgy tűnik örök. Igaz, hogy hazánkban viszonylag kevés tengerészgyalogos masíroz, de egy hős tűzoltó vagy speciális mentő csak megdobogtatja a szívünket, hiszen még az életét is feláldozná értünk.

Forrás: Thinkstock

6. Sportoló és motivátor

Tökéletes test és akaraterő párosa. Mindegy, hogy a vízből bukkan ki, a futópályán törölgeti a homlokát vagy az edzőteremben izzad, ő egy erős motiváló erő, hogy ne harapj bele a kürtöskalácsba. Ezért cserébe legalább a főzésben nem kell kreatívkodni: egy csirke-rizs kombó és máris megnyerted magadnak!

5. Pénz, siker, romantika

Szíve hölgyének eggyel több szál rózsa minden héten, borozgatás egy panorámás étteremben, figyelmes ajándékok… a 21. század kékinges lovag tudja, hogyan lágyítsa meg a női szívet. Ereje sikerességében és finoman elegáns intelligenciában rejlik, így még azt is elnézzük, ha nem tud kicserélni egy villanykörtét.

Forrás: Thinkstock

4. A humorherold

Minden perc élvezet, annyit nevetsz vele - és nem rajta! Legyen a társaság középpontja vagy csendes hangú humorkirály, igazi boldogsághormon-termelő gépezet, tehát még egészséges is vele lenni…Neki még az is megbocsátható, ha nem most lépett le egy divatplakátról.

3. Apatest – férfi a sör- és izom között

Bennünket is meglepetésként ért, de 2015-ben eljött a pocakok ideje! Az apatesttel rendelkezők magukat szeretnivaló mackónak, cseppet sem kövérnek aposztrofálják... De miért is jön be sok nőnek ez a típus? Végre mi vagyunk az igazán szépek, nem vethetik a szemünkre, ha megeszünk egy csokis palacsintát, vagy ha netalán egyszer- kétszer (háromszor) elmaradt a gyantázás. Ráadásul olyan jó hozzábújni egy puha, meleget árasztó férfihoz! Valljuk be, ezek azért tudnak értékes szempontok lenni!

Forrás: Thinkstock

2. A geek – az okos az új szexi

Mindenre tudja a választ, azt leszámítva, hogy ki a főszereplője kedvenc sitcomunknak. Mellette biztosan nem vágnak át az étteremben a számlával, már ha van pénze az ilyesmire vagy szóvá meri tenni… A nem túl elmés pasi kiábrándító tud lenni, így nem csoda, ha egyre inkább hódít az okos – de nem okoskodó – hím.

1. A lumber – a férfi az erdők mélyéről!

Sokáig kerestük a típust, amely minden értelemben egyesíti a férfias erőt, mindemellett még stílusa és jobb esetben sütnivalója is van. Végül megtaláltuk az idei Nr1-t: a lumberszexuális pasi lett ő! Kockás ingben, szakállal, kidolgozott izmokkal, hallgatag értelemmel és humorral hódít, és még városias megfelelője is létezik. Két eltérő korosztályt és stílust képviselő ikon.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.