Talán elértünk a napnak azon pontjához, amikor azt mondhatjuk: ennél vadabbat biztos, hogy nem fogunk találni. Van a sztoriban két barátnő, egy hazugság és egy hamis pénisz. Jöhet?

Egy nő 2011-ben kapott egy ismeretlentől egy értesítést a Facebookon. Egy férfi, Kye Fortune ismerősnek jelölte. Visszaigazolta, levelezgettek egy ideig. Hamarosan megvolt az első telefonbeszélgetés, ahol a nőnek ugyan feltűnt, hogy Kye hangja kissé magas, de betudta annak, hogy félig filippínó. (Nem tudjuk, ez vajon egy mítosz, hogy a filippínóknak magas a hangja?)

IllusztrációForrás: Thinkstock

Személyesen is találkoztak, és szex lett az első randiból. Ezután hotelekben bonyolították le a légyottokat, de a nőnek szex közben mindig be kellett kötnie a szemét. Kye egyszer átment a nőhöz, és a lakásában szeretkeztek. Ekkor történt meg a nagy leleplezés.

"Valami furcsa gondolat futott át a fejemben, és levettem a szememre kötött kendőt, amit mindig viselnem kellett szex közben" - mondta a durva átverés áldozata. Mikor levette a kendőt, meglátta, hogy legjobb barátnője áll előtte, aki csak ennyit mondott: "Ez nem az, aminek látszik."

Kiderült, a nő legjobb barátnője leragasztott mellekkel, elrejtett hajjal férfinak adta ki magát, és több, mint egy évig így randevúztak. A történet legszebb része természetesen az, hogy minden együttlétükkor felcsatolhatós műpénisszel okozott örömet az "áldozatnak", akinek ez nem tűnt fel. Bíróság előtt kell felenie a tettéért.

A szexuális zaklatással vádolt Gayle Newland, aki Kye Fortune álnéven férfinak adta ki magátForrás: NORTHFOTO