Ezeket titkolták el párjuk elől az emberek: Meglepő vallomások

Forrás: Thinkstock -
titkolózás titok szerelem pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek vannak titkai, ez teljesen normális dolog. De mit titkolnak a legtöbben párjuk elől? Néhányan megsúgtak néhány tipikus titkot.

Eszter, 35

"Sosem mondtam el a barátomnak, hogy megcsaltam az exemet. Rossz lánynak nézne, pedig nem vagyok az."

Anna, 27

"Még csak a kapcsolatunk elején jártunk a párommal, de egyáltalán nem mondtuk ki, hogy már az úgynevezett kizárólagosság áll fent, azaz kizárólag egymással randizunk. Egyszer lefeküdtem egy sráccal, a szerelmem azóta sem tud róla. Kiderült ugyanis, hogy ő már kizárólagosnak gondolta a dolgot akkor. Nem akarnám utólag megbántatni."
Forrás: Thinkstock

Ákos, 43

"Chlamydiám volt, amikor elkezdtünk randizni a volt barátnőmmel. Nem akartam vele lefeküdni, húztam-halasztottam a dolgot. Jobb volt ez, mintha elmondtam volna, és rám sem akart volna nézni. Mikor meggyógyultam, végre szexeltünk, de soha nem tudta meg a titkomat."

Timi, 25

"Na még csak az kéne, hogy elmeséljem a konzervatív pasimnak, hogy egyszer az egyetem elején elkaptak a rendőrök, mert kottarészegen az utcán pisiltem."

Ágnes, 33

"A páromnak vagy egy ikertestvére, akivel még évekkel ezelőtt lefeküdtem. Akkor még nem voltunk együtt, de inkább titokban tartom. Végülis az olyan, mintha vele lettem volna, nem?"

Zoltán, 45

"A feleségem előtt eltitkolom, de a barátaim közül van, aki tudja, hogy kísérleteztem férfiakkal korábban. Volt néhány homoszexuális kalandom, nem bántam meg egyiket sem, de a nejem biztosan kitérne a hitéből, ha ezt meghallaná."

Zita, 41

"Mielőtt összejöttem a szerelmemmel, lefeküdtem egy focistával, aki ráadásul az ő kedvenc játékosa. Hopszi."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.