Pirner Alma elárulta, miért készültek róla az erotikus terhes fotók

Forrás: Nánási Pál -
terhesség vélemény vetkőzés Morning Show Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál a várandós Pirner Almáról készített igencsak szexis fotósorozatot. Voltak, akik imádták a képeket, de persze támadók is akadtak bőven. 

Pirner Alma kilenc hónapos terhes, hamarosan érkezik a baba. A rúdtánc hazai nagyasszonya nem félt megmutatni a testét áldott állapotban sem, itt láthatod a képeket. Teljesen meztelenre vetkőzve pózolt a kamerák előtt.

Pocakosan, ruha nélkül - ízléses vagy felháborító? Döntsd el te!

A péntek reggeli Morning Show-ban Vadon Jani és Rákóczi Feri felhívták Pirner Almát, és megkérdezték, miért készültek az erotikus képek. Alma elárulta, szerette volna a képekkel bebizonyítani, attól, hogy valaki várandós, még igenis lehet nőies és szexis.

A nők megélhetik nőiességet a terhesség alatt is.

A táncosnő azt is szerette volna megmutatni, hogy az ő teste is megváltozott, 9 kilót hízott az elmúlt időszakban. Tánctanárként a nőknek pont az erotikát, nőiességet tanítja, ezért szerinte a képek teljes mértékben beleférnek a szakmájába.

Almának még három hete van hátra a szülésig, és már nagyon várja a babát.

A beszélgetést itt meghallgathatod:

Pocakosan meztelenül, vagy sem?

Évtizedekkel ezelőtt Demi Moore ott volt az elsők között, akik meztelen, pocakos terhesfotókkal botránkoztatták meg a világot. A sztárok körében azóta is népszerű dolog nagy pocakkal, meztelenül vagy minimális mennyiségű ruhában a címlapra kerülni, a vélemények azonben ezekről a jellegű képekről igencsak megoszlanak. Az utóbbi napokban Pirner Alma gyönyörű, ámde igencsak erotikus képei kavartak vihart itthon, ezért összeszedtük néhány olyan hírességet, akik bizony bevállalták még a szexi terhesfotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.