Trükkök kellenek ahhoz, hogy végre szexelni támadjon kedved este azonnali alvás helyett? Nos, parancsolj! Tuningold fel a tested, és indulhat a móka.

Egyszemélyes előjáték

Van egy kis időd a reggeli zuhany közben? Kalandozz el délre! Az orgazmustól megjön a kedved egy következő menethez. Estig van időd gondolkodni, milyen pózban és hol szeretnéd a második orgazmust.

Forrás: Youtube

 

Szexting

Gerjessz egy kis szexuális feszültséget napközben. Írd le a pasidnak, mikről fantáziálsz. Oké, valószínűleg egy gigantikus szelet sütiről, de ha elkezded írni a piszkos titkokat, pár perc múlva már nem a tortaszeletről, hanem egész máshonnan akarod nyalogatni a tejszínhabot.

 

Izzaszd le magad!

Na persze, eddzek és még szexeljek is - gondolhatod most magadban. Márpedig tényleg ez lenne a feladat. Rengeteg endorfin szabadul fel edzés közben, attól pedig kedved lesz az akcióhoz is. Ha a pasid is kondizástól izzadtan jön haza, nincs más dolgod, mint berántani a zuhany alá egy közös mókázáshoz.

Elő a csipkefehérneművel!

Ha valami olyat viselsz, amitől igazán szexinek érzed magad, késztetésed lesz, hogy ezt valaki másnak is megmutasd. (Na, azért nem bárki másnak, tartogasd az élményt a pasidnak, bár bizonyára a portás bácsi is nagyon örülne neki.)

Forrás: Youtube

Figyelj a kajára!

Valószínűleg azért nincs kedved a világ egyik legjobb dolgához, mert fáradt vagy. Ha tisztán étkezel, nem leszel olyan, mint egy lehasznált rongy. Ennyi a titok.