A 23 éves Marta nem kényszerből lett pornós, egyszerűen jó pénzkereseti lehetőségnek tartotta – ezért vágott bele a kemény szakmába.

Katia Repina fotós két éve figyelemmel kíséri Marta pályafutását, ráadásul állandóan együtt voltak, amíg a fotósorozat készült, és a kamera mindenhol ott volt.

„Amikor forgatok, arra gondolok, amit tennem kell. A kamerára és a partneremre, a színésztársamra; nagyon fontos számára, hogy komfortosan érezze magát. Szóval ez nem az élvezetről szól, nem kellemes. Nem arról van szó, hogy dugogatnak, és közben tök jól érzem magam. Nem, én dolgozom. Egy olyan dolgot csinálok, ami baromira meg van tervezve előre. Ez nem olyan, mint mikor otthon szeretkezel a partnereddel” –  mesélte Marta a fotósnak.

A lány egyébként szigorú korlátokat állít fel: nem hagyja, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön, a forgatások előtt mindig tisztázza, mit vállal. Saját bevallása szerint a filmezések alatt vadállattá válik, egyébként szelíd és jószívű. Nem érdekli a bulizás és a lerészegedés, legszívesebben családjával és kutyájával van.

Nézd meg galériánkat Marta életéről! 

/1510/A_spa2015109142843