"Azt most biztos, hogy be akarod tenni?" - Állítólag ezzel a kérdéssel a méretes pénisszel rendelkezők nagyon gyakran szembesülnek (pedig nem is szembe sülnek). Néhány férfi bevallotta, mik a legnagyobb hátrányai a gigantikus szerszámnak.

Jó, jó, nem a méret a lényeg, de azért valljuk be, minden nő fantáziált már arról, milyen lehet egy igencsak nagy szerszámmal közelebbi kapcsolatba kerülni. Hallottunk néhány nem túl bíztató történetet...

Forrás: Youtube
Tibor, 36
"Egyszer egy lány elkezdett nevetni, mikor elővettem, majd a nevetés sírásba ment át. Közölte, hogy ezt én biztosan nem rakom be. Hívott egy taxit, és hazament."
Ákos, 27
"Versenyszerűen sportolok, naponta kell más férfiakkal együtt zuhanyoznom az edzések után. Kezdem unni, hogy napi szinten odaszólogatnak, hogy bárcsak egy akkora szafaládé lenne a lábuk között, mint nekem. Erre csak annyit tudok nekik válaszolni mindig, hogy hiába, hiszen eddig egy barátnőm sem volt, aki napi rendszerességgel szexelt volna velem, mert állítólag annyira "elfáradt" egy menettől, hogy kellett neki legalább 48 óra pihenő."
Elemér, 43
"A feleségem kizárólag lovaglópózban szeret velem szeretkezni, mert akkor ő irányíthatja, hogy az állítólag óriási péniszem milyen mélyre mehet. Nem azt mondom, hogy unom, de azért jó lenne néha máshogy is."
Imre, 26
"Tudod, milyen nehéz elrejteni, ha felizgulok mondjuk a buszon?! És milyen érzés biciklizni? Ááááá!"
Béla, 40
"Csak egyet mondok: Hozzáér a piszoárhoz. Szerintem ettől minden férfi kedve elmegy attól, hogy nagy bottal akarjon járni... Ha messze állok, összepisilek mindent. Ha közel állok, akaratlanul is hozzáér a gusztustalan csészéhez."
Milán, 25
"A kondompara... Hiába vásárlom a legnagyobb méretű gumit, az is elszakad, aztán lehet izgulni."