Felmérések szerint a férfiak nagyobb százalékát mozgatják meg a különleges helyszíneken végrehajtott szexakciók lehetőségei, mint a külsőségekkel kevesebbet foglalkozó hölgyekét. Nem tudjuk, tényleg így van-e, de megkérdeztünk néhány pasit, ők hol próbálnák ki leginkább.

Munkahelyi affér

"Utálom a jelenlegi munkámat, remélhetőleg nemsokára váltok is, de addig egyetlen dolog tartja a lelket bennem: hogy mindennap láthatom az egyik kolléganőmet, akiről már rengeteget fantáziáltam, és legtöbbször azt képzeltem el, hogy ott helyben, az irodában... Ehhez persze előbb össze kéne jönni vele, vagy valami ilyesmi, de nem egyszerű a dolog, tekintve hogy párkapcsolatban él." (Gábor, 24, programozó)

Forrás: Thinkstock

Kirakatakció

"Kamaszkorom óta visszatérő fantáziám kipróbálni egy liftben a szexet, méghozzá üvegliftben, tudod, amiből teljesen kilátsz, és amibe be is lehet látni. Oké, nem gondolok erre mindennap, de időről időre visszatér a gondolat. Valószínűleg az izgat benne, hogy megláthatnának minket, és hogy mindenki felett, szinte kirakatban szexelnénk. Csak sajnos kevés a városban az üveglift, és eddig olyan partnerem sem volt, aki benne lett volna. Igaz, nagyon nem is erőltettem. Lehet, hogy nekem is csak a fantáziámban izgató?" (Tamás, 35, kereskedő)

Ágyban, de milyenben!

"Van egy különleges helyszín, ami rettenetesen felizgat, és az egy ágy. Hogy miért különleges? Mert nem akármilyen ágyról van szó, hanem egy közös házastársi ágyról - amiben én a feleséggel, valaki más feleségével szexelek. Tudom, hogy perverzül hangzik, és magam sem tudom pontosan, miért izgat ez annyira, de nagyon hat rám a gondolata. És még az se számítana, hogy mindez egy megcsalás keretében, vagy a férj tudtával, esetleg hármasban történne." (Kornél, 44, vállalkozó)

Óvatosan az utakon

"Amikor először láttam életemben pornót, az arról szólt, hogy a főszereplő pasit a barátnője orálisan kielégíti, miközben ő nagy sebességgel kocsit vezet az autópályán. Ezt azóta is ki akarom próbálni, és egyszer már bele is kezdtünk az akkori barátnőmmel, de épp mellénk ért egy kamion, ahonnan pont rá lehetett látni mindenre, a folyamatos dudálás meg kicsit zavaró volt, szóval félbeszakadt a fantáziaakció, és azóta is vár a beteljesülésre." (Richárd, 27, pultos)

Forrás: Thinkstock

A nyitás helye

"Nincs igazán olyan helyszín, amire konkrétan izgulnék, ilyen szempontból nem indít az be, hogy épp hol zajlik a szex. Ha mindenképp kell egyet mondani, az egy másik fajta fantáziámhoz kapcsolódva jönne: swingerklubba szívesen elmennék. Nagyon fiatalon jöttünk össze a feleségemmel, és sosem voltunk mással, én pedig szívesen nyitnék kicsit a dolgokon. És igen, ebben az is benne lenne, hogy ő is lehet mással, persze csak közös megbeszélés és akár jelenlét mellett. Nem tudom, erre a swingerklub-e a legmegfelelőbb helyszín, de már beszélgetünk róla az asszonnyal..." (József, 51, sportedző)

Helyszín viccből

"Van az a vicc, hogy 'Eleget beszélgettünk már szexről, beszéljünk valami másról! – Oké, miről? – Mondjuk, zenéről! – Dugtál már zongorán?' Na ezt a viccet egyszer szívesen megvalósítanám a gyakorlatban, illetve azt, hogy igennel válaszolhassak rá a végén. Főleg, hogy az iskolában, ahol dolgozom, van is zongora a díszteremben. A feleségemmel már beszéltünk is róla, hogy egyszer kölcsönveszem a kulcsát, és belopózunk oda szünetben. Szóval közel a fantázia megvalósulása" (Zoltán, 39, tanár)

Régi szép idők régi szép helyei

"A filmekben és a régi könyvekben mindig lenyűgöztek a régi bordélyházak, a fülledt hangulat, a lányok és a madame-ok, meg eleve az egész körítés, hogy nemcsak a dugásról szól a dolog, hanem megadják a módját, lényegében a korabeli bulizás egyik fajtája volt ez. Hát ilyen helyek azt hiszem már nincsenek, vagy csak én nem tudok róluk.

Forrás: Thinkstock

 

Szóval legszívesebben visszamennék a század elejére, és kipróbálnék egy ilyen kupit. 

Mondjuk Ady társaságában. Ja, nem, ő szifiliszes volt, akkor inkább legyen Krúdy." (Dávid, 31, fordító)