Nem is hiszed, hogy a hangulatod, a fáradtságod mennyiben befolyásolhatja azt, hogy élvezed-e a szeretkezést, vagy csalódottan dőlsz le az ágyra. Nos, ezeken nem mindig lehet változtatni, de egy megfelelő szexpozitúra csodákra képes. 

Felmérések szerint csak a nők 33 százaléka élvezi mindig vagy majdnem mindig a szexet, és vannak, akik szinte soha nem jutnak el a csúcsig. Lehet, hogy még nem próbálták az alábbi pózokat. 

1. Bátor dugattyú

Fektesd le a kedvesedet a hátára, térdelj fölé úgy, hogy a lábszárad a csípője két oldalán legyen, kezeddel támaszkodj a válla mellé. Behatolás után neked kell a tempót és a mélységet diktálnod, a pasid szinte mozdulatlanul élvezi a játékot és a meztelen tested látványát. A szexpóz nagyon eredményes lehet, könnyen elélvezhetsz, de a "gyakorlat" nagyon igénybe veszi a comb izmait.

Forrás: Thinkstock

2. A vad lótusz

Ez a póz nagyon jó lehet, ha azért esik nehezedre a gyönyör elérése, mert neked több időre van szükséged, mint a partnerednek. A vad lótuszban ugyanis a pasid nem tud sietni! Ültesd az ágyra a pasidat, kérd meg, hogy dőljön hátra és támaszkodjon meg a tenyerén vagy az alkarján. Te ülj az ölébe, tedd a lábadat a vállára, megtámaszkodhatsz a kezeden, az alkarodon, de akár a lábára is fekhetsz, és így következhet a behatolás. Ebben a helyzetben te irányítod a behatolás mélységét, de a kedvesed diktálja a ritmust, és ő is végzi a "munka" nehezét. 

3. A női nyereg 

Fektesd a kedvesedet a hátára, mint az eredeti póznál, te azonban ne térdelve ülj rá, hanem keresztben, nyújtott lábbal, hátul pedig támaszkodj meg a kezeddel. Óvatosan kezdj el a behatolás után mozogni. Ez a póz lassú, meghitt szeretkezéshez ideális, a vad szex női nyeregben szinte lehetetlen.