Azt hinnéd, kicsit furcsa vagy, mert ebédszünetben elvonulsz körmöt lakkozni, ha lepattogzott a manikűröd? Mekkora tévedés! Vannak, akik sokkal furcsább dolgokkal töltik el az idejüket a munkahelyükön.

Maszturbálok a munkahelyi vécében 

– Éva, 37 éves irodai dolgozó, aki hetente egyszer-kétszer inkább csak gyorsan bekap valamit a közös konyhában, majd gyorsan könnyít magán a mosdóban. A hét többi napján leül, és a kollégákkal együtt falatozik. 

Forrás: Thinkstock

Néha lehúzok egy pálinkát, ha nagy a stressz 

– Eszter, 31 éves, egy multinacionális cégnél dolgozik, ahol néha nagyon nagy a nyomás. Előfordult már, hogy a cég épületéhez közeli kocsmában lazított ebédszünetben. Ejnye! 

Elmegyünk a kolléganőkkel rapidrandizni 

– Amália, 27 éves, titkárnő. Az egyórás ebédszünetben heti egyszer ahelyett, hogy egy étteremben ücsörögnének, kolléganőivel meglátogatnak egy közeli helyet, ahol rapidrandis eseményeket szerveznek. 

Brazilgyantáztatni járok 

– Ilona, 41 éves, irodai dolgozó. Háromhetente egyszer a félórás ebédszünetét a kozmetikában tölti, és brazilgyantáztat. 

Hazaugrok szexelni 

– Imre, 25 éves, autószerelő. A barátnője otthonról dolgozik, ő pedig a lakásukhoz nagyon közel, így csupán egy megállót kell megtennie busszal, hogy hazaugorjon egy pásztorórára a rántott csirkecomb gyors elfogyasztása után. 

Forrás: Thinkstock

Alszom egyet az üres tárgyalóban 

– Anikó, 30 éves, irodai dolgozó. Nagyon keveset tud aludni éjszakánként, ezért ebédszünetben inkább lepihen egy órára valamelyik üres tárgyalóban.