Így szeretett egymásba Beyoncé és Jay-Z

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Beyonce Jay Z szerelem Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy frissen megjelent életrajzi könyv szerint a világ egyik legismertebb szerelmespárjának férfi tagja, Jay-Z nem volt mindig képes arra, hogy szeresse Beyoncét. 

Jay-Z 11 éves volt, mikor apja elhagyta a családot. A rapper akkor tudott csak igazán nyitni a szerelem felé, mikor képes volt elengedni a sérelmeit, amelyeket azóta érzett, mióta az apja lelépett.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A páros akkor kezdett el randizni egymással, mikor Jay-Z újra felvette a kapcsolatot apjával. Kapcsolatuk elején azonban nem beszélt Beyoncénak az apjával való problémákról, mert nem akarta elijeszteni magától az énekesnőt.

A könyv szerint Jay-Z akkor tudott igazán nyitott szívvel Beyoncé felé közeledni, mikor végre megbocsátott apjának, aki nem sokkal ezután meg is halt. Beyoncé egyébként maga is problémákkal küzdött apa-fronton, talán ezért is értették meg egymást Jay-Z-vel ennyire. Az r'n'b dívának állítólag Jay-en kívül csak egy férfi volt az életében, még középiskolában, és már rögtön megismerkedésük után annyira beleszeretett a rapperbe, hogy bármit megtett volna érte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.