Valószínűleg mindenki azt a szexpózt preferálja, amelyikben a legvalószínűbb, hogy orgazmusa lesz. De vajon hogy lehet variálni egy kicsit a megszokott kedvenceket?

Misszionárius

Minden szex alapja a misszionárius póz. Így csinálja mindenki legelőször, így szeretkeznek a legtöbb filmben, ez ugrik be először, ha meghalljuk a szex szót. Mivel a partnerek szemtől szemben vannak egymással, így a legintimebb az együttlét. 

Forrás: Thinkstock

Így tedd még jobbá: 

Miközben a jól ismert misszionárius pózban szeretkeztek, néha váltsatok lovaglópózba, majd vissza alaphelyzetbe. A pasid imádni fogja, hogy egy kis időre átveszed az irányítást.

Kutyapóz

Olyan férfi talán nem is létezik, aki ne lenne odáig a kutyapózért. Ilyenkor állati ösztönök jönnek elő belőle, úgy érzi, ő a dzsungel királya, és közben persze a fenekedet is jól megfigyelheti. Ha romantikus összebújásra vágysz, természetesen nem ez a legalkalmasabb oldal a Káma Szútrából, de egy vad szex alkalmával iktassátok be a testhelyzetet!

Így tedd még jobbá:

Az intimitás eltűnik, miközben hátulról szeretkeztek, ezért, ha szeretnéd nagyon közel érezni magadat a partneredhez, váltogassátok a kutya- és a kanálpózt. Ugyanúgy hátulról történik a behatolás, de közben az egész testetek egymáshoz ér.

Ne hagyd ki a reggeli szexet!
A reggeli szex hatásosabb és élvezetesebb, mint egy ölelés, egy forró zuhany vagy egy isteni habos kávé együtt. Miért? A Life.hu összegyűjtötte az öt legjobb érvet a reggeli szeretkezés mellett.

Lovaglópóz

A férfi jól megfigyelheti rajta dolgozó csodás partnét, a nő pedig irányíthat, így mindenki jól jár. 

Forrás: Thinkstock

Így tedd még jobbá:

A sima lovaglópózból fordulj át fordított cowgirl-be, azaz fordulj 180 fokot. A párod teljesen elveszti majd az eszét, hogy ilyen szögből nézheti a popódat.

Állva

A bejárati ajtónak, a konyhapultnak, a zuhanyzó falának döntve történnek a legtüzesebb aktusok. A kalandvágyó férfiak imádják, és a nőkből is előhozza a rossz kislányt. Irány kifelé az ágyból, és essetek egymásnak a lakás bármely másik pontján

Így tedd még jobbá:

 Az újításokban rejtőzik a remek szexuális élet kulcsa. Válassz mindig más helyszínt az álló helyzetben való szeretkezésnek. Néha hajolj rá az asztalra, párszor váltsatok belőle kutyapózba. Variáld, ahogy csak tudod!