Ha azt gondolod, hogy a hírességek eltitkolják meglepő szexuális szokásaikat, csak azért, mert gyakran állnak a kamerák kereszttüzében, és meg kell felelniük a társadalmi elvárásoknak, bizony tévedsz. Sokuknak van egy perverz oldala is, legyen az egy testrész iránti szexuális vonzalom vagy bizonyos tárgyakhoz fűződő erőteljes vágy.

Tudni szeretnéd, hogy melyikük imádja a kötözős játékokat, és kinek a fantáziáját indítja be, ha egy nő klumpát visel? Most kiteregetjük a szexszennyest!

Klumpa és erotika? Na ne!

A '70-es évek rémségéről, a klumpáról biztosan nem az jut először eszedbe, hogy überszexi viselet - hacsak nem te vagy Jack Black, akinek lábfétise van (ami valljuk meg őszintén, nem számít ritkaságnak Hollywoodban, hisz Quentin Tarantino, Marilyn Manson, Christian Slater és Pharrell Williams is rajong a formás női lábakért), méghozzá a bizarrabb fajtából.

Forrás: AFP, Thinkstock

Amikor egy nő klumpát visel, az rendesen beindítja a fantáziámat. Szeretem a magas sarkút, a flip-flopot és a szandálokat, de mezítláb a legjobb."

A fergeteges vígjátékairól ismert színész, aki nem mellesleg a Tenacious D nevű bandában zenél, még egy dalt is szentelt a lábujjszopogatás iránti vonzalmának.

Van, akinek uncsi a vanilla szex

Kate Perry exférje, Russell Brand túl sok szokatlan tulajdonsággal rendelkezik (állítólag ez volt az egyik oka a válásuknak), és talán mindannyian egyetértünk abban, hogy a komikus-színész első ránézésre egyáltalán nem tűnik olyan fickónak, akit kielégítene a vanilla szex.

Egyes források szerint a brit fenegyerek igencsak szereti a mocskos dolgokat az ágyban, és saját bevallása szerint

beindul azokra a pornófilmekre, amiben kerekesszékes emberek szerepelnek.

Forrás: AFP, Thinkstock

Russell Brand idén 30 napot töltött egy rehabilitációs klinikán, hogy kezeltesse a prostituáltak és a sztriptíztáncosok iránti beteges vonzódását. Bár Kate Perry anno arról énekelt, hogy megcsókolt egy lányt, de úgy tűnik, ez mind semmi a volt pasija perverzióihoz képest.

Amy Winehouse élvezte az elfenekelést

Mindannyiunknak megvannak a magunk kis titkai a hálószobában, a hírességek sincsenek ezzel másként. Az ő esetükben a legdurvább szexuális szokások általában zárt ajtók mögött maradnak, kivéve akkor, ha egy volt szerető kifecsegi az ágyban történteket.

A közelmúltban tragikus körülmények között elhunyt Amy Winehouse a fenekelős szexre gerjedt, legalábbis Johnny Headlock szerint. A kábítószer-függőségéről hírhedt Pete Doherty korábbi testőre az egyik újságnak mesélt arról, hogy mennyire élvezte a többórás hancúrt az akkor 23 éves énekesnővel.

Forrás: AFP/Shaun Curry

Iszonyúan vad volt. Egyszerűen nem tudott betelni a szexszel, órákon át csináltuk, öt vagy hat különféle pózban, és imádott felül lenni."

A férfi az interjúban azt is elmesélte, hogy Amy nagyon hangos volt, és a kemény elfenekelést élvezte.

Pisiszex a zuhany alatt

Ricky Martin hatalmas felháborodást keltett a rajongók körében, amikor elárulta, hogy imádja lepisilni a partnerét szex közben. A Grammy-díjas énekes ma már valószínűleg bánja, hogy őszintén mesélt erről az extrém fétiséről, mert a kijelentése igen rossz fényt vetett rá és jótékonysági munkáira.

A másságát pár éve nyíltan vállaló sztár a Blender magazinnak adott interjúban elmondta, hogy a pisis játékokat a zuhany alatt szereti, és nagyon szexinek találja azt az érzést, hogy a víz és test hőmérséklete teljesen más.

Forrás: AFP, Thinkstock

Nyitott vagyok mindenre. Vannak lágy, gyengéd pillanatok a szexben, és vannak olyanok is, amikor durvább dolgokra vágyik az ember" – mondta a forróvérű latin sztár.

Scarlett Johansson a hátsó ülésen pajzánkodik

Lehet, hogy ez a szexuális vágy nem tűnik annyira szokatlannak, de arra azért kíváncsiak lennénk, hogy egy olyan kaliberű híresség, mint Scarlett Johansson (akit folyamatosan követnek a paparazzik), mikor tudna csak úgy simán kufircolni egy kocsiban. Márpedig a gyönyörű szőke színésznőről kiderült, hogy nagyon izgatóan hat rá az autós szex. Amikor igazán mocskos hangulatban van, és gondolkodás nélkül csinálna valamilyen őrültséget, legszívesebben a hátsó ülésen engedne teret a vágyainak. Van olyan férfi, aki erre nemet mondana?

Forrás: Thinkstock, AFP

Selyemsállal még izgatóbb

Néhány híresség cseppet sem szégyenlős, ha a magánélete kerül terítékre, közéjük tartozik Eva Longoria is, és valószínűleg egy domináns férfira van szüksége a hálószobában, aki képes kielégíteni a nemi vágyait. A Született feleségek Gabyja a következőket nyilatkozta az egyik furcsa szexuális szokásáról:

Nem idegenkedem attól, amikor selyemsállal kikötöznek az ágyhoz, épp ellenkezőleg. Van valami nagyon szexi abban, ha egy férfi átveszi az irányítást a szexben, én pedig eljátszhatom az engedelmes nő szerepét."

Forrás: Thinkstock, AFP

Úgy tűnik, a 40 éves színésznő nincs egyedül ezzel az erotikus fétissel - a Lovepoint nevű társkereső oldal egy felmérése szerint a nők 92 százaléka fantáziál bondage-kalandokról és enyhe SM játékokról.

A fetisizmus önmagában nem tekinthető betegségnek

A fétis a természeti népeknél egy varázserővel felruházott tárgy volt, maga az erotikus fétis mint fogalom csak a 20. század elején került be a köztudatba. Az emberek szinte bármit fetisizálhatnak, amit csak el lehet képzelni. A leggyakoribb szexuális vonzalmak a testrészekhez kötődnek, különösen a női lábakhoz, illetve a keblekhez, ezenkívül bizonyos tárgyak vagy tulajdonságok is kiválthatnak erotikus izgalmakat.

A szexuális fétisek kialakulása látszólag véletlenszerű, de általában a gyermekkorra vagy a serdülőkorra vezethető vissza, emellett az elfojtott, meg nem élt fantáziák is eredményezhetik. "A fetisizmus önmagában nem tekinthető betegségnek, ugyanakkor elérheti azt a szintet, amikor az illető szexuális viselkedése már kórossá és kényszeressé válik" - véli a Life.hu szakértője, Győri Szilvia szexuálpszichológus és tanácsadó szakpszichológus.

"Ha valaki úgy éli ki nemi vágyait a partnerével, hogy mindketten kölcsönösen elégedettek, és senki nem sérül közben érzelmileg-testileg, addig az adott tárgy vagy tulajdonság csak az erotikus élvezetek kiegészítőjét jelenti, és nem tartozik a perverzió fogalomkörébe."