Ganxsta Zolee "Döglégy a világ körül" című könyvében mindent elmesél, amire a közönség kíváncsi. A Döglégy nem kertel, szaftos információt árult el magáról és a zenekarról...

Zenekarával, a Sex Actionnal nem épp nyugodt életet éltek. Mindenféle rosszaságban benne voltak a rocker fiúk. „A koncert után durván felöntöttünk a garatra és elég emelkedett hangulatba kerültünk. Éppen volt valami labdarúgó-esemény, Miksával pedig annyira föl voltunk tüzelve a focira, hogy a folyosón az összes lámpabúrát letekertük, és azzal gyakoroltuk a kapáslövést. Repült az üveg, tele lett minden szilánkokkal. Edzés után azt csináltuk, hogy berepültünk a különböző, habókra kiválasztott szobákba. Azaz ketten, tiszta erőből, srégen nekifutásból, hirtelen hátrafordulva, kettős lábbal beleugrottunk a zárt ajtóba”- kezdte Zolee a történetet, de ez közel sem a leghúzósabb része a sztorinak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Matyi hazahozott egy nagyon szimpatikus fiatal csajt. Melegítőben volt, szóval nem öltözött ki. Matyi hátulról, vidáman töcskölte, és néha megkérdezte, hogy beszállok-e. Én a lánnyal szemben feküdtem, be voltam nyomva. A csaj csak letolta a nadrágját, a zokni is ott fityegett a lábán. Öt centiről nézett a szemembe" - részletezi a történetet. 

Mivel gyakoriak voltak az ilyen bulik, a fiúknak el kellett látogatni egy nem túl kellemes helyre:

„Turnéról általában mindig a Mária utcába mentünk, egyenesen a nemibeteg-gondozóba. Piros volt, viszketett, az embernek minden baja volt. A nővérke csak ránk nézett: már megint maguk azok? Turné volt, csókolom.”