Hiába mászott rá egy vérmes nő a színészre, ezúttal nem adta be a derekát. Viszont volt más, aki kapható volt egy kis légyottra! Pikáns képek a cikkben!

A Válótársak nyughatatlan csődöre, Sáfár Bálint, azaz Stohl András a filmsorozat negyedik epizódjában nem visz senkit az ágyába. Lesz helyette azonban más főszereplő, aki pikáns helyzetbe kerül. A srácok ugyanis belevetik magukat az éjszakába, még ha csak a sarki kocsmáig jutnak is el. Itt viszont belehúznak és nem vetik meg az alkoholt. Olyannyira nem, hogy egy bővérű és már szintén nem szomjas nő megpróbálja egymás után felszedni a fiúkat.

Forrás: RTL Klub

Jociról (Lengyel Tamás) és Bálintról (Stohl András) lepattan, de a nyolc sört legurító Dávidnál (Scherer Péter) már úgy tűnik, hogy célba ért. 

Forrás: RTL Klub

Ez már önmagában is azért furcsa, mert Dávid sosem volt egy csajozós típus, mindig a felesége volt számára az egyetlen nő a világon, nem élt kicsapongó életet. Az, hogy végül sikerült-e ágyba vinnie a nőnek Dávidot és hogy történt-e köztük valami, arra Dávid egyáltalán nem emlékszik, így a másik két fiúval próbálja rekonstruálni az eseményeket. Az, hogy ez sikerül-e, kiderült a csütörtöki epizódból.