Mi a közös Rihannában, Miley Cyrusban és Kim Kardashianban? Mind elég bevállalósak és excentrikusak ahhoz, hogy megmutassák magukat rajongóiknak a közösségi oldalukon. A Life.hu összegyűjtötte az öt legpucérabb Instagram-sztárt, akinek egyetlen képe képes volt felrobbantani az egész internetet. Íme.

Kim Kardashian
Felsorolni is nehéz, hányszor és mennyi mindent mutatott meg magából Amerika első számú valóságshow-sztárja. Az ezüstben fetrengő Kim egy életre belevésődött az agyunkba, azonban igazán a legutóbbi, minden testzugát felfedő fotózása verte ki a biztosítékot.

Forrás: Kesler Tran


Miley Cyrus
Már az a meglepő, ha éppen felöltözve találjuk a sütilányból lett vetkőzőművészt. Miley ugyanis nem csupán a címlapokon meztelenkedik előszeretettel, hanem otthon, alvás közben, a piszoár mellett, buli közben és koncertje alatt is.

Forrás: Paper magazine

Rihanna
Viszonylag visszafogottra sikerült Rihanna éve meztelenkedés terén, de azért - ahogy azt már tőle megszokhattuk - igyekezett kitenni magáért. Bár nem közösségi oldalára feltöltött fotó, az év legbotrányosabb és legpucérabb videoklipje egyértelműen hozzá köthető. Szerencsére láthattuk őt melltartó nélkül is.

Rihanna szerint az ideális buliszerkó 2015-benForrás: Northfoto


Justin Bieber
A tinilányok bálványa nemrég péniszével robbantotta fel az internetet, de megesett, hogy alsónemű nélkül sétálgatott az utcán, egyik alkalommal pedig anyaszült meztelenül hajókázott, amelyet a legnagyobb örömünkre meg is osztott közösségi oldalán.

Forrás: Instagram/Justin Bieber


Irina Shayk
Cristiano Ronaldo exe és Bradley Cooper szíve hölgye jó néhányszor tudtunkra adta, hogy nincs ellenére néhány meztelen Instagram-kép. Láthattuk már csizmában, egy szál bugyiban, de volt olyan is, hogy még ennyi sem volt rajta – csak itt merjük pironkodva megmutatni, hogyan is festett így a szépséges modell. Ja, és hatodmagával és pucérkodott már egy sort – ezt láttad már?

Forrás: Instagram/IrinaShayk