ragaszkodás párkapcsolat eltűnés Randevú kapcsolat tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű párt találni, hát ha még a jelöltek is folyamatosan eltűnnek...

1. Túlzott ragaszkodás

"A lánnyal még csak az ismerkedési fázisban voltunk, de egyre ragaszkodóbb lett és nem hagyott békén, pedig tisztában volt vele, hogy nem vagyunk együtt. Megelégeltem a túlzott ragaszkodását és eltűntem." – Jani (24)

Forrás: giphy.com

2. A személyes varázs hiánya

"Találkoztam egy lánnyal, akivel igazán jókat beszélgettünk. Kíváncsian álltam hozzá a kapcsolathoz, vártam mi sül ki belőle. Miután szexeltünk minden átfordult: engem nem igazán fogott meg, de ő már közös tetoválást akart csináltatni. Tudom, meg kellett volna neki megmondanom, hogy ennek nincs jövője, de ehelyett csak eltűntem." - Máté (28)

3. Viccnek indult, kiábrándulás lett belőle

"Nemrég azért ghostingoltam, mert a lánnyal a második találkozónk katasztrofálisan sikerült. Az ujjai közé ragadta az orromat egy bár közepén – szerinte csak viccből. Nem hagyott szóhoz jutni és az is kiderült, hogy teljesen másképp látunk dolgokat, ráadásul szélsőséges is volt." – Vili (26)

4. Túlbuzgó volt a lány

"Néhány évvel ezelőtt egy bárban találkoztam egy lánnyal, beszélgettünk és elköszönés előtt telefonszámot cseréltünk. Másnap reggelre már négy üzenet várt tőle. Onnantól nem volt kihívás számomra, ami elég volt ahhoz, hogy leépítsem őt.” – Ádám (29)

Forrás: giphy.com

5. Együttalvás után szakítás

"Találkoztam egy lánnyal, akivel nagyon egy hullámhosszon voltunk. Pár hét randizást követően együtt aludtunk, bennem ekkor történt meg a pálfordulás. Rájöttem, hogy nem akarok kapcsolatot sem vele, sem mással, így azt találtam a legjobbnak, ha onnantól fogva nem keresem őt, mert ezt nehéz lett volna konfliktus nélkül elmagyarázni neki." – Dávid (29)

6. Amikor az anyuka irányít a háttérből

"Szuper aranyos lány volt, akivel nagyon jól éreztem magam, még a középiskolából ismertem. Amikor anyám számára is kiderült, hogy egy munkahelyen dolgozunk, – én gyakornoki, ő vezető beosztásban – lesújtónak vélte tartotta ezt és azt javasolta, hogy a saját érdekemben inkább szakítsam meg a kapcsolatot a lánnyal. Hallgattam rá és azóta nem keresem őt.” – Andris (28)

Forrás: giphy.com

Ghosting - az új társkeresési trend!

Az egyik pillanatban romantikusan vacsoráztok a pároddal egy kellemes helyen, a másikban pedig szőrén-szálán eltűnik az életedből. Nincsenek magyarázatok, nincsenek észszerű érvek, csak a fejedben szüntelenül kavargó kérdések, hogy aktuális kedvesed miért lépett le egyetlen szó nélkül! A jelenségről ITT írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.