A pornószínészek élete sem fenékig tejfel, a szereplés és a busás fizetés mellett ha jobban belegondolunk, ők is rabszolgaként élhetik meg a felvételt és a munkanapokat -  egy irodai dolgozóhoz hasonlóan.

1. Nehéz interjú: először elméletben, majd gyakorlatban is letesztelik a (lámpalázas) jelentkező tudását.

Forrás: giphy.com

2. Előfordul, hogy az róluk készült videó nem indul el vagy rossz minőségben kerül fel a honlapra. Ilyenkor nekik is reagálniuk kell a dühös kommentekre.

3. A feladatuk beszivárog az életükbe. Sokakkal előfordul, hogy hazaviszik a munkát vagy éppen ellenkezőleg. Ez esetükben is úgy csapódhat le, hogy nem sok kedvük van ahhoz még este is, amit egész álló nap csináltak.

4. Nem mindig fizet jól. Minél profibb és magasabb pozícióban van valaki, annál jobban keres. Az odavezető út azonban mélységesen rögös és sokszor fenéknyalással jár.  

Forrás: giphy.com

5. Ugyanúgy beszélnek a munkatársaikkal. Míg te egy kávé mellett, ők két gang bang között beszélik meg a stratégiai terveket és a behatolási pozíciókat.

Lányok a felnőttfilmek világában (18+)
A pornófilmek sikere nagyban függ a szereplőktől és elsősorban a lányoktól. Az a jó pornószínésznő, akinek van némi színészi vénája, szereti a szexet és bevállalós. A Life.hu most a filmforgatások szereplőinek  furcsa világát mutatja be. Kiderül, mi az a dipi, mi a dupla anál és milyen a női „magömlés".