David Beckham Brooklyn Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beckham-család nemrég tért vissza álomnyaralásáról, ahová állítólag velük tartott Brooklyn Beckham barátnője, Sonia Ben Ammar is. Most azonban egy titokzatos barna szépséget ölelget a sztárcsemete. Hogy is van ez? 

Télből a nyárba: Beckhamék az ünnepek fáradalmait a csodaszép Maldív-szigeteken pihenték ki, ahová magukkal vittél Brooklyn kedvesét és a Ramsay-családot is. A napokban, Londonban kapták lencsevégre a fotósok Brooklyn-t, aki jól láthatóan egy sportos, barna lányt ölelgetett, aki még véletlenül sem a fiú barátnője - a képeket itt meg is nézheted.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az ismeretlen lányról mindössze annnyit tud a Daily Mail, hogy egy 16 éves angol modell, a képek szerint azonban úgy tűnik, több van közte és a Beckham-fiú között barátságnál. Egyébként a srác barátnője, Sonja is nagyon fiatal és barna hajú - a fiatal szépségről itt írtunk is korábban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.