Sokszor bele sem gondolunk abba, hogy bizony a pornósztárok is szűzen kezdték, és hogy ők sem voltak egyből profik az ágyban. Az alábbi cikkben hét pornósztár vallott arról, számukra milyen volt az a bizonyos első alkalom.

Dakota Skye

Dakota a MySpace-en ismerkedett össze egy fiúval, aki éppen betöltötte a 15-öt. Dakota még nem volt 14, amikor a srác születésnapi buliján sor került az eseményre. Az összes vendég elment már, csak ők ketten maradtak, így bementek a fiú szobájába, ami akkora volt, mint egy ruhásszekrény, mivel Jack az ideje nagy részét az apja lakásán töltötte.

A fiú nagyon kedves volt vele, együtt tették fel az óvszert, ám az aktus végén Dakota döbbenten látta, hogy minden csupa vér körülötte. Maga a szeretkezés elég nagy fájdalommal járt, ám utána jólesett a lánynak, hogy Jack megkínálta őt egy bögre kakaóval.

Forrás: Instagram/justdakotabitch

Carmen Valentina

16 évesen életmentő volt Las Vegasban, ahol együtt lógott egy fiúval, aki korábban szintén ott dolgozott. Valahogy egy szobába keveredtek, és végül a lány kérdezett rá, van-e nála óvszer. A szeretkezés mindkettőjüknek nagyon jólesett, több pózt is kipróbáltak, ám a végén elég sietősen kellett felöltözniük, mivel a szülők váratlanul hazaértek.

Carmen azóta is szívesen emlékszik vissza erre az első alkalomra.

Forrás: Instagram/carmenvalentinax

Cindy Starfall

A lány masszőrként dolgozott, és egy alkalommal a masszázs szeretkezésbe fordult egy kliensével. Cindy egyáltalán nem volt zavarban, sőt, őrült, hogy végre valami élvezetet talált a munkájában.

Forrás: Instagram/cstarfall

Jessy Dubai

Neki az első alkalomról három szó jut eszébe: naiv, lelkes és ijedt. Ezzel együtt akkora örömöt okozott számára, hogy saját bevallása szerint azóta is szexfüggő.

Forrás: jessydubai.com

Elektra Rose

Először hatodikos korában hallott a szexről az egyik barátjától, és attól kezdve más sem érdekelte, csak hogy végre elveszítse a szüzességét. Éjszakánként rendszeresen okozott örömöt magának, ám a nagy eseményre 16 éves koráig várnia kellett.

A születésnapja után egy fiúval sétált a parkban, tulajdonképpen veszekedtek, és Elektra már éppen el akart indulni a táncórájára, amikor a srác váratlanul megcsókolta,

de olyan erővel, hogy a lány azóta is érzi a nyelvét a szájában.

Forrás: Twitter/ElektraRoseFans

Végül Elektra orálisan elégítette ki a fiút, aki aggódott, hogy ez nem annyira fog bejönni neki, ő azonban határozottan élvezte és élvezi azóta is. A fiú számára ugyanakkor fájdalmas véget ért a dolog, ezért Elektra azt tanácsolja minden srác számára, hogy miközben egy lány életében először vesz férfi nemi szervet a szájába, ne próbálja análisan megujjazni, mert ijedtében könnyen ráharaphat a péniszre. Végül egyébként nem ez a srác vette el a szüzességét, hanem egy barátja, akit ő maga alig ismert, ám azon kívül az összes többi dolgot vele próbálta ki először.

Brooklyn Chase

Ő szobafogságból szökött el, hogy eljusson annak a srácnak a bulijába, akivel már előzőleg eltervezték az együttlétet. A lány nagyon berúgott, és végül a srác húgának a barbie-s ágyneműjén veszítette el a szüzességét.

Forrás: Facebook/Brooklyn Chase

Ryan Driller

A szalagavatója utáni héten rajzfilmeket nézett egy lánnyal a kanapén, miközben a szülők az emeleten voltak. Elkezdték izgatni egymást, és végül a lány kérte, hogy hatoljon belé. Többszöri próbálkozásra sikerült, miközben az emeleten ott aludtak a szülők és a lány testvére.

Később átmentek a lány ágyába, ahol még további háromnegyed órán át ügyetlenkedtek. Végül a lány rákérdezett, elment-e már, mire Ryan azt felelte, nem tudja. Noha jól szórakoztak együtt, nem ez volt a fiú legklasszabb szexuális élménye élete során, igaz, nem is a legrosszabb.

Forrás: Instagram/ryandriller