Sokszor elképzelted már, hogy fekszel a kanapén, a pasid mögéd lép, egy határozott mozdulattal lerántja rólad a nadrágot, és már csattan is a tenyere a popsidon? Egy kiadós fenekelésre vágyni nem ördögtől való dolog, de sokak szemében még mindig tabutémának számít... 

Ha szeretnéd rávenni a kedvesedet arra, hogy néha elnáspángoljon, odacsempészheted az éjjeliszekrényére A Szürke ötven árnyalatát, úgysem fogja soha életében elolvasni. Nem, vannak jobb módszerek is az erotikus álmaid kielégítésére, és most megmutatjuk, mik ezek. 

Forrás: Thinkstock

Nem te vagy az egyetlen, aki arról fantáziál, hogy térdre fektetik

Amikor kettesben vagytok, de nem az ágyban, hanem mondjuk egy étteremben, hozd szóba a témát, de nem feszengve, csak úgy spontán! 

Mondd el a párodnak, hogy már régóta foglalkoztat az erotikus fenekelés gondolata. 

Lehet, hogy a képzeletét annyira felcsigázod, hogy még a desszertet sem akarja megvárni, és azonnal kéri a számlát a pincértől. Vagy szex közben is irányíthatod úgy az eseményeket, hogy megvalósuljon a legtitkosabb szexfantáziád. Egy óvatlan pillanatban harapj bele kedvesed hátsójába (de csak finoman!), és hogy egy kicsit izgalmasabb legyen a dolog, párszor meg is paskolhatod. Huncut hangnemben közöld vele, hogy megérdemled az alapos büntetést, amiért ilyen rossz kislány voltál.

Írd magadra a lényeget!

Természetesen másként is jelezheted felé, hogy milyen szándékaid vannak az este hátralévő részében. A legviccesebb verzió, ha egy „Fenekelj el!" üzenetet írsz a testedre egy vörös rúzzsal, amit csak akkor fog látni, ha meztelenül állsz majd előtte. Ha nőcisebbre vennéd a figurát, bújj bele egy sokat sejtető fehérneműbe vagy egy szexi jelmezbe, amivel tutira felcsigázod a párodat. Mielőtt azonban túlságosan belemerülnétek a dologba, bújj ki a ruhából, mert a náspángolás akkor fejti ki a legizgatóbb hatást, ha csupasz popsira történik. 

Forrás: Thinkstock
Zalán 24, adásszerkesztő:
"A csajom a múltkor azzal állt elő, hogy addig paskoljam pálcával a fenekét, amíg sírva nem fakad. Eléggé meglepett a dolog, aztán úgy gondoltam, ha neki jó, akkor kipróbálhatjuk, bár én még soha nem csináltam hasonlót. Egy szerencsétlen balféknek érzem magam, mert a hirtelen felharsanó sikításától megállt bennem az ütő, és inkább abbahagytam az egészet. De persze ő is csalódott volt, és azt mondta, neki olyan pasi kell, aki a keményebb szexet szereti." 

Mélyebb intimitásról szól

Mindegy, hogy csak a móka kedvéért történik, vagy büntetés gyanánt szolgál, a nő szeretné teljesen átadni magát a férfinak, akit szeret. A fenekelés a mélyebb intimitásról szól, amihez feltétlen bizalom szükséges mindkét fél részéről, és elengedhetetlenül fontos a határok betartása. A játéknak mindig lassú tempóban kell kezdődnie, ami segíti az érzelmi-mentális ráhangolódást, és minél tovább tart az előjáték, annál jobban fogod élvezni az egészet. 

Miután kellőképpen ellazultatok, partnered kezdje azzal, hogy néhányszor gyengéden rácsap a hátsódra, ami által fokozódhat benned a szexuális vágy. Ha élvezed, amit csinál, jelezd felé, hogy nincs ellenedre, ha keményebb fokozatba kapcsol. 

Lehet művészet, ha jól csinálják

A technika az, ami megkülönbözteti az intim fenekelést a kellemetlen büntetéstől. A popsin csattanó tenyér erotikus élményt nyújt, de ha túl gyorsan, túl erősen vagy túl sokáig csinálják, akkor fájdalmat is okozhat – mind fizikailag, mind érzelmileg. Ahhoz, hogy a legtöbb élvezetet hozzátok ki ebből az izgalmas játékból, feküdj keresztbe a párod térdén, vagy ereszkedj négykézlábra. A maximális kényelem érdekében tegyél egy párnát a hasad alá, ami még jobban kidomborítja a fenekedet, és a dörzsölő mozdulatok révén a csiklódat is stimulálja. 

Forrás: Thinkstock

A fenék középső, húsos része kevésbé érzékeny terület, mint lentebb, ahol a popsi és a comb találkozik, 

az ütések száma és erőssége mindig a lelki állapotodtól és a bűneidtől függ. A tenyér mellett természetesen más eszközök is szóba jöhetnek, ha engedelmességre tanít a pasid. A különféle paskolók, korbácsok és ostorok sokkal kéjesebb élményt tesznek lehetővé, ám ezeket a játékszereket csak akkor érdemes bevetni, ha már haladó szintre léptetek. 

Tímea 37, háztartásbeli:
„A kapcsolatunkat több szempontból is a belső fegyelem jellemzi. A férjem a családfenntartó, és én vagyok otthon a gyerekekkel. Mindketten hiszünk a klasszikus férfi-női szerepekben, és mindketten tudjuk, hogy a hosszú házasság titka az őszinteség, egymás feltétlen szeretete és a tisztelet. És igen, az uram elnáspángolja a popsimat, ha úgy érzi, hogy megérdemlem a fenyítést. Az ilyen szituációkban is a fegyelem szót használjuk, nem pedig a fenekelést, mert jobban passzol a kettőnk életmódjához." 

Egyezzetek meg egy jelben!

Nem ritka, hogy valaki, aki újnak számít a fenekelés világában, jobban érdeklődik lélekben a tiltott dolog iránt, mint testben. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb a fájdalomküszöbe, mint gondolná. Pontosan emiatt nagyon lényeges a petting, de van itt még valami, ami biztonságot nyújt számodra, ha a fenekelés menetközben kellemetlenné válik. Találj ki egy olyan szót vagy kifejezést, amivel jelezheted a másik felé, hogy lassítania kell, vagy azonnal fel kell függesztenie a bünti-játékot. 

A 'nem' és az 'állj' ebben az esetben rossz választásnak tűnik, mivel ezek erotikus töltetet kaphatnak az adott szituációban. 

A fizikai biztonságra is ügyelni kell a popó paskolása közben, és nem szabad a csontos területekre ütni, vagy oda, ahol károsodhatnak a belső szervek. A spanking jelenet levezetése mindig a beszélgetés és az összebújás, ha pedig túl intenzív volt az együttlét, a meleg fürdő vagy a hideg törülköző nyugtató hatással van a piros popsira. 

Forrás: Thinkstock

Érdemes úgy tekinteni rá, mint egyfajta erotikus lehetőségre

A Life.hu szakértője, Győri Szilvia szexuálpszichológus és tanácsadó szakpszichológus úgy véli, hogy a fenekelés különböző okokból vonzó a nők szemében. Egyesek a büntetésjellegét szeretik, mások szerepjátékként építik bele a szexuális repertoárjukba, és vannak olyanok, akik a párjukhoz fűződő érzelmeiket akarják ily módon kifejezésre juttatni. 

"Szintén izgató hatással bírhat, hogy a vágyott férfinak hatalma van a párja felett, aki mellette megélheti a gyenge nő szerepét. Sokszor az élet egyéb területein ezek a nők koncentráltak, határozottak, komoly döntéseket hoznak, a szexben pedig kiereszthetik a gőzt" – véli a szakértő, aki szerint a szexuális aktust kísérő fenekelésben a bizalmi viszony elengedhetetlen, és csak akkor valósulhat meg, ha kölcsönösen beleegyeznek a felek, illetve ha úgy adódik, egyértelmű jelzésre véget is vetnek a folyamatnak. 

"Általában az intim együttlétek változatosak, tehát az sem feltétlen ideális, ha a popsizás olyan része a szexnek, ami minden alkalommal elengedhetetlen. Ehelyett érdemes úgy tekinteni rá, mint egyfajta erotikus lehetőségre, ami az izgalmak fokozását és a változatosságot szolgálja. Konklúzió, mint mindig: 

találjuk meg ebben is az arany középutat, csak erre nem épülhet a szerelmi életünk.