Nem kell ahhoz feltétlenül ellátogatni egy szexshopba, hogy izgalmas játékszereket szerezzünk be a hancúrozás változatosabbá tételéhez - néha elég kimenni a konyhába. Bemutatunk néhány házi tippet és trükköt, amelyekben találkozik a gasztronómia és az erotika.

Fagyos bizsergés

Hozzávalók: jégkocka vagy bármilyen kisebb fagyasztott étel

A jégkockával a bőrön izgalmas dolgokat lehet művelni, nem is beszélve a legintimebb testrészekről is akár. Kellemes bizsergést, lúdbőrözést okoz, az előjátékhoz ajánlható leginkább. Ha még be is kötöd közben a partnered szemét, és soha nem tudja, hol fogsz hozzáérni vele, még izgalmasabb lehet a játék. Persze vigyázz, hogy ne fagyaszd le túl sokáig, vagy túl nagy testfelületen, mert az már kellemetlen.

Forrás: Thinkstock

Laktató vetkőztetés

Hozzávaló: ehető fehérnemű

Oké, ilyesmit leginkább szexshopokban lehet kapni, bár az igazán leleményesek maguknak is tervezhetnek ehető dolgokból alkalmi fehérneműt (és talán odáig sem kell elmenni, mint Lady Gaga a hússzeletekkel...) A lényeg az, hogy a vetkőztetés egyben lakoma is legyen, a fehérnemű pedig az előétel, hisz a fő fogás természetesen te magad vagy.

Finom szopogatnivalók

Hozzávaló: jégkrém vagy nyalóka

Ismét csak az előjátékhoz ajánlott kellék: ha a pasid meglátja, ahogyan élvezetesen szopogatsz egy nyalókát, vagy valamilyen megfelelő formájú jégkrémet, és eközben esetleg még a szemébe is nézel, hidd el, tuti nagyon gyorsan szex lesz a dologból. Csak tudd hova letenni a nyalókát, amikor esetleg más kerül a helyére! 

Forrás: Thinkstock

Cukorkavarázs

Hozzávalók: mentolos drazsé, pezsgőtabletta vagy robbanós cukor

Az orális szexet bámulatos módon fel lehet dobni nyalánkságokkal, akár adod, akár kapod. A kellemesen hűsítő mentoltól egészen másnak fogod érezni a párod ajkait és nyelvét, a pezsgőtabletta bizserget, a robbanós cukor pedig egészen különleges élményt képes okozni, akár csak szimplán csókolózás közben is. Arra figyeljetek, hogy csak külsőleg használjátok ezeket a játékszereket, mert mélyebbre jutva rossz hatással lehetnek a pH-értékekre.

A mézesbödön királynője

Hozzávaló: méz, lekvár vagy tejszínhab, akár pezsgő

Ágyban reggeliztek? Uppsz, drágám, hát nem rám borult a mézescsupor?! Segíts eltüntetni – a nyelveddel. A lekvár ugyanilyen finom tud lenni a bőrödről, a tejszínhabbal pedig célzottabban is fel lehet díszíteni a testrészeket, mondjuk a párod férfiasságát. Ami után jöhet az ínyenckedés. 

Forrás: Thinkstock

Gasztronómiai behatolás

Hozzávalók: banán, uborka vagy bármilyen pénisz alakú és keménységű étel

Egy méretes és pont „olyan" formájú kígyóuborka vagy banán láttán valószínűleg már neked is eszedbe jutott, hogy mire is hasonlít igazán, és miért ne lehetne ezt ki is próbálni, akár közösen? Arra viszont vigyázzatok, hogy a higiénia megmaradjon, tehát behatolás esetén célszerű óvszert húzni az ízletes célszerszámra. 

Forrás: Thinkstock

Egy kis élvezetes gyötrelem

Hozzávalók: egy nagyobb gyömbérgyökér

Az utolsó a legkülönlegesebb tippünk, és ezt tényleg csak azoknak ajánljuk, akik amúgy is érdeklődnek a BDSM iránt, esetleg szeretik az élvezetet egy kis fájdalommal is vegyíteni. Az említett szubkultúrában ugyanis évszázados módszer a gyömbérgyökérből faragott plug, leginkább anális plug használata.

Ami alapos vérbőséget okoz, forrósít, csíp is - az alárendelt félnek pedig büntetésül, vagy épp jutalmul minél tovább magában kell tartania.