Nincs az a nő, aki még ne vette volna elő színészkedő énjét a hálószobában. Ezúttal 8+1 brutálisan őszinte férfivélemény hangzik el a hamis orgazmusról. 

1. "Ha egyéjszakás kalandról van szó, akkor is taszítóan hat a színészkedés. Egy bizalmon alapuló párkapcsolatban a férfi jó esetben jobban odafigyel a párjára, így azt is kiszúrja, ha a másik félnek nincs orgazmusa." – István (22)

Forrás: Thinkstock

2. "Jobb, mintha én színlelnék.” – Dávid (23)

3. "Az orgazmus színlelése két dolgot jelent egy férfira nézve: nem csinálja jól, és a nő nem bízik meg benne annyira, hogy elmondja neki." – Áron (29)

4. "Amiről nem tudok, az nem fáj. Jó lenne, ha egy nő közölné, hogy csak egyszer-kétszer vagy minden alkalommal játszotta meg magát. Tulajdonképpen akkor mit is csináltunk, ha színlelte az egészet?" – Zoli (34)

Forrás: Thinkstock

5. "Nem számít mi a forgatókönyv, mindenhogy gáz. Vállaljuk inkább a szexuális képességeinket: mondd meg, hogy csináljam, és úgy fogom." – Ricsi (24)

6. "Ez olyan, mint a dohányzás. Ha évente egy-két alkalommal részegen rágyújtasz, az nem nagy ügy, ha többször is előfordul, az már problémaforrás." – Pisti (30)

7. "Lányok, ha szeretnétek a férfit megóvni egy teljes összeomlástól, mondjátok meg neki, hogy szimuláltok." – Krisztián (26)

Forrás: Thinkstock

8. "Nyilván nem ez a világ legrosszabb dolga, a nők azért csinálják, hogy ne bántsák meg a másik felet. Ha ezt a férfi nem veszi észre (vagy nem érdekli), az már gond! Én nem tudnék beletörődni abba, hogy a barátnőm színlelte velem az orgazmust." – Peti (25)

+1 "Az a nő, aki olyan buta, hogy orgazmust színlel, nem való feleségnek." – Gyuri (23)

Egy hónap orgazmus nélkül - Így élték meg a kísérleti alanyok
A BuzzFeed csapata rávett négy embert, hogy egy teljes hónapra mondjanak le a maszturbálás okozta örömökről. A videóban nem esik szó róla, de nagyon valószínű, hogy a szexet is meg kellett vonniuk maguktól. ITT megnézheted, hogy bírták!