Egymást kell vetkőztetniük a randizóknak egy új társkereső műsorban

Forrás: Thinkstock -
társkereső intim vetkőzés Idegenek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Undressed című új műsorban vadidegenek találkoznak, és egyből fehérneműre kell vetkőztetniük egymást.

Nagy-Britanniában nyáron indul egy teljesen új formátumú társkereső, aminek a lényege, hogy két vadidegen ember egyből meglehetősen intim viszonyba kerül. A párkereső fiatalok egy ágyban, alulöltözve ismerkedhetnek egymással - írja az Origo.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az új sorozat ötlete Olaszországból érkezett, az ottani formátum nyáron kerül át Angliába és Írországba. A jelentkezők harminc percet töltenek el reménybeli partnerükkel az ágyban, kevés ruhában. Tréfás feladatokat kapnak, és a benyomásaik alapján az idő leteltével rögtön el kell dönteniük, hogy szeretnék-e folytatni a randit, vagy inkább elhagynák a szobát. A nézők vicces és kínos pillanatokra is számíthatnak, a legnagyobb kérdés pedig az, vajon egy ilyen intim szituációban beleszerethet-e egymásba két teljesen idegen ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.