Hulk Hogan százmillió dolláros kártérítést követel a Gawker.com-tól. Ez volt az a honlap, ahová évekkel ezelőtt kikerült a pankrátor szexvideója, amin ráadásul legjobb barátja, Bubba The Love Sponge feleségével szeretkezett.

A 62 éves Hogan a hétfői tárgyaláson elmondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy filmezik, és legjobb barátja,

Bubba is áldását adta rá, hogy a feleségével szexeljen, mivel nyitott kapcsolatban éltek.

Hulk Hogan azt mondta, hogy remegett, amikor meglátta a videótForrás: AFP

Mivel azóta sem tisztázott, hogy ki volt az ötletgazda, ezért Hogan a Gawker-től követeli a kártérítést, mivel ez volt az a platform, amelyen megjelent a videó. Azzal érvelt, hogy a felvétellel

teljesen megalázták, és senki nem kérte a beleegyezését sem az elkészültéhez, sem a publikálásához. 

Azt is hozzátette, hogy az eset előtt Bubba hívta fel telefonon, és közölte, hogy a felesége, Heather szexelni akar a pankrátorral. Hogan ekkor azt hitte, csak vicc az egész, de a páros ezután újra és újra felhozta az ötletet.

Az együtt töltött este után Hogan érezte, hogy valami nem stimmel, de amikor rákérdezett, Bubba tagadta a vádakat - írja a Daily Mail.

A Gawker védekezik

A Gawker alapítója egyébként Nick Denton, ügyvédjei pedig azzal érveltek, hogy a férfi szülei holokauszt túlélők, és amikor megtudta, hogy mit éltek át, megfogadta, hogy

sohasem fogja titkolni, vagy manipulálni az igazságot.

Mindenesetre továbbra sem tisztázott, hogy kinek köszönhetően készült el a videó, egyes rendőrségi bennfentesek szerint Bubba lehetett az ötletgazda. Ám Hogan továbbra is a Gawkerre mutogat, mondván, hogy ez az egész a profitról szólt.

"Tisztában voltak azzal, hogy mit művelnek, mégsem érdekelte őket."