A hal nincs tudatában a víznek, az ember pedig a saját erejének

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat megszokottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem akarsz egy katasztrófafilm producere lenni, ne engedd be a párkapcsolatodba a megszokottságot! 

Sokszor a kapcsolatban a pároknak „csak” a tisztességes munka, a ház, az autó és a gyerek a céljuk. Ezek természetesen képességek függvényében, de elérhetők. És mi van aztán, ha elértük őket? Kitűzhetünk újabbakat, de gyakran akkor is bekopogtat a megszokottság, mint a kapcsolat halála.

Mint ahogy a hal sincs tudatában a víznek, pedig az tartja életben, gyakran mi emberek sem vagyunk tudatában annak az életerőnek, ami bennünk van.

Forrás: Dreamstime

Illetve annak, ami mi magunk vagyunk. Egy folyamatosan fejlődő tudatosság. Pontosabban egy opcionálisan fejlődő tudatosság, amit folyamatosan táplálni kell, hogy fejlődjön. Neki a materiális dolgok csak a gyorsan emésztendő szénhidrátok. Egyik fő és értékes tápláléka viszont a szeretet. Az egyre táguló és egyre több mindent átölelő szeretet, aminek a hiányában csak vegetál.

Gyakran hallani, hogy „Szeretetre vágyom!”, és szinte soha, hogy „Szeretetet szeretnék adni!”, pedig az lenne a kulcs.

Használd a kulcsot, és zárd ki a megszokottságot, ugyanis a szeretet jelenlétében a rutinszerű és mindennapos dolgok is élvezetessé válnak!

A szerzőről

A „Tabuk nélkül a párkapcsolatról” közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.