Adele ujján gyűrű van! Eljegyezték az énekesnőt?

Forrás: ITV -
házasság eljegyzés gyűrű szerelem Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag karácsony körül kérte meg szerelme Adele kezét egy teljesen váratlan pillanatban, mire az énekesnő zokogásban tört ki.

Adele és Simon Koneck már régóta alkotnak egy párt. Kapcsolatuk viharoktól mentes, és békében nevelik együtt közös gyermeküket, a hároméves Angelot. A két szerelmes állítólag karácsony környékén koronázta meg kapcsolatát.

Forrás: ITV

A párhoz közel álló forrás szerint Adele izgatottan mesélte el eljegyzésének történetét egyik koncertje után a kulisszák mögött. Állítólag karácsony környékén történt a nagy esemény, egy teljesen váratlan pillanatban, amikor csak úgy együtt töltötték az időt. Ennek ellenére az énekesnő nagyon meghatódott, és könnyekben tört ki a nagy kérdés feltétele után. A bennfentes szerint az Adele nagyon boldog, és a környezetében mindenki úgy gondolja, hogy ez az, amit az énekesnő megérdemel.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.